| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
vveselinn Нов потребител

|
Пуснато на: Сря Сеп 05, 2007 17:33 Заглавие: Проблем с Blaupunkt Seattle MP74 |
|
|
Първо, здравейте на всички !!!
Много интересен форум, с доста компетентни хора!
Значи имам следния проблем, имам Blaupunkt Seattle MP74 от край време нещо взе да не чете дискове, почистих му лазера, но нищо - издава много странни звуци и не чете !
Закарах го на ремонт, с майстора открихме че проблема е в Лазерната глава, но вече пробвахме с две, които на външен вид са абсолютно същите, но не работи с тях, с първата завъртя диска и даде CD ERROR, а с втората която пробвахме - изобщо не тръгна!
Моделите които пробвахме са RAE0142, като първия опит беше с микросхемичка, а втория без тази микро схемичка RAE0142 No-IC,
В този сайт http://greylight.ru/ind_laser.html открих че има още 5 модела които приличат на моя ... но ги няма в Пловдив, а не ми се дават излишни пари за нещо което може и да не тръгне
Моля ако някой знае каква е точната Лазерна Глава - нека помогне!
Ще му бъдя адски задължен и ще почерпя !
Благодаря ви предварително! _________________ Човек е толкова красив - колкото са красиви мечтите му! |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
emoome Опитен потребител

|
Пуснато на: Сря Сеп 05, 2007 17:52 Заглавие: |
|
|
| А оригиналната няма ли номер? |
|
|
 |
vveselinn Нов потребител

|
Пуснато на: Сря Сеп 05, 2007 17:58 Заглавие: |
|
|
Няма, нищо не пише на нея  _________________ Човек е толкова красив - колкото са красиви мечтите му! |
|
|
 |
vveselinn Нов потребител

|
Пуснато на: Пет Сеп 07, 2007 19:52 Заглавие: |
|
|
HELP  _________________ Човек е толкова красив - колкото са красиви мечтите му! |
|
|
 |
plamen petrov Опитен потребител

|
Пуснато на: Съб Сеп 08, 2007 7:46 Заглавие: |
|
|
Смени сервиза а най вероятно и сд-то ще ти излези по изгодно. _________________ Директна връзка Skype-plamenpetrov8281 |
|
|
 |
vveselinn Нов потребител

|
Пуснато на: Пон Сеп 10, 2007 9:33 Заглавие: |
|
|
| plamen petrov написа: | | Смени сервиза а най вероятно и сд-то ще ти излези по изгодно. |
Това ЦД - Струва 500лв сега, а не ме питай колко съм го купувал, за това не ми казвай че ще излезне по евтино като го сменя !
А Сервиза ли .... сервиза е доста добър, просто в Пловдив няма части, а не искам да поръчвам от други градове части - които може и да не тръгнат и после да се чудя какво да ги правя !
Никой ли не знае нещо повечко за това ЦД ... ?  _________________ Човек е толкова красив - колкото са красиви мечтите му! |
|
|
 |
|