| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
ivankrivodol Опитен потребител

|
Пуснато на: Пет Авг 31, 2007 16:10 Заглавие: Продават ли се някъде уреди за гонене на гризачи? |
|
|
Търсих (немного, наистина) в Гугъл, но не намерих. Интересува ме уред (доколкото знам се правят с инфразвук) който прогонва мишки и плъхове, но да не вреди на човека и да кажем на домашни животни (любимци). Мерси за информацията предварително  _________________ All Rights Reserved |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
Cecko Нов потребител

|
|
|
 |
Bojilov Опитен потребител

|
Пуснато на: Пет Авг 31, 2007 16:43 Заглавие: |
|
|
Кучегона дето го дискутираме в "Обща Електроника" става и за гризачи гледам. _________________ Мегатрон-2007 ООД
На вниманието на всички бързащи-ако не ви е дадена оферта за някой артикул-значи ще ви я пратя по-късно и без да надавате зор и звъните! |
|
|
 |
dima Опитен потребител

|
Пуснато на: Пет Авг 31, 2007 17:05 Заглавие: |
|
|
При нас се продаваха и според няколко познати са много ефективни имаше различни за къртици/25лв/ за плъхове/около 50 лв/.Доколкото знам са производство на фирма от Пловдив. _________________ Димитър |
|
|
 |

|
Пуснато на: Пет Авг 31, 2007 17:07 Заглавие: |
|
|
А, това не е лошо, мерси (градски?!)  _________________ All Rights Reserved |
|
|
 |
dima Опитен потребител

|
Пуснато на: Пет Авг 31, 2007 17:17 Заглавие: |
|
|
Като го гледам не е лошо,но недостатък според мен е че изисква 220В,докато тия които споменах работеха с 9В батерия. _________________ Димитър |
|
|
 |
Ditronix Опитен потребител

|
Пуснато на: Пет Авг 31, 2007 17:44 Заглавие: |
|
|
С батерии са тези за къртиците,а за мишките са си на мрежово захранване.При вторите ефектът е спорен-по-точно,при голямо количество гадини не помагат,защото тези уреди предотвратяват трайното заселване,но не могат да предотвратят случайното преминаване или появяване в охраняваната зона-това е написано на упътването.та ако гадините са много,идват,хапват и си отиват,а на тяхно място идва другата смяна Аз направих три различни схеми и спрях,защото ефектът беше противоречив.Затова сега правя само свирките,дето гонят къртици,сляпо куче и полски мишки.Имали ефект и при поповите прасета. _________________ Не е важно кой си,а колко струваш!
DRL модули за всички видове автомобили! |
|
|
 |
grishan Опитен потребител

|
Пуснато на: Пет Авг 31, 2007 18:33 Заглавие: |
|
|
| Има универсален уред,но има някои недостатъци.Яде всеки ден,иска грижи и най-лошото,моя всяка година има котенца.За сметка на това нямам мишки,хлебарки и каквото още се сетите.Останало е само едно семейство катерици но са много хитри и засега се радват на добро здраве. |
|
|
 |

|
Пуснато на: Пет Авг 31, 2007 18:44 Заглавие: |
|
|
| grishan написа: | | Има универсален уред,но има някои недостатъци.Яде всеки ден,иска грижи и най-лошото,моя всяка година има котенца.За сметка на това нямам мишки,хлебарки и каквото още се сетите.Останало е само едно семейство катерици но са много хитри и засега се радват на добро здраве. |
Нещо не смогва май универсалния ми уред. _________________ All Rights Reserved |
|
|
 |
grishan Опитен потребител

|
Пуснато на: Пет Авг 31, 2007 20:17 Заглавие: |
|
|
| Е,при мен има известни правила,които се спазват и от двете страни:Там където живея аз не живее котката и обратно,всякакво умилкване е забранено,яде каквото ям аз,а останалите протеини се набавят с труд,видя ли жива мишка спирам дажбите докато не се донесе пред вратата в безпомощно състояние.Строг съм,но за сметка на това се радваме на взаимно уважение. |
|
|
 |
|