|
Форум за електроника Български форум за електроника, ремонти, схеми, документация
|
| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
mitkomk Нов потребител

|
Пуснато на: Пон Сеп 10, 2007 17:13 Заглавие: Търся схема на АТХ захранване Фортрон FSP250-60PNA |
|
|
Търся схема на това захранване или на подобен Фортрон АТХ 200-350В.
Намерих много схеми но само на захранвания с много по малко части тип "куча марка"
Ето и самото захранване в снимка(в момента не е при мен за повече инфо):
емаил: mitkomk в abv.bg |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
Филипов Опитен потребител

|
Пуснато на: Пон Сеп 10, 2007 18:34 Заглавие: |
|
|
Не виждам чипа му какъв е. Но и така се вижда че кондензатора на Standby е за смяна. А като не работи добре допълнителното захранване и основното почва да се държи непредказуемо. Обикновено завишава напреженията и някои неща умират. За начало хардовете. _________________ Ако двамата имаме по една ябълка и ги разменим, пак ще имаме по една.
Ако двамата имаме по една идея и ги разменим, ще имаме по две!
Oтопление и ВиК. Интелигентни отплителни системи. Проектиране продажба доставка монтаж |
|
|
 |
mitkomk Нов потребител

|
Пуснато на: Пон Сеп 10, 2007 23:02 Заглавие: |
|
|
Ako кондензатора на Standby е този:
беше изтекъл, смених го. не помага.. захранването не пали... проследих го с замервания до някое положение...но ми
но ми трябва схема и повече време... иначе се ръководя от това:
http://kehlibarev.hit.bg/ATX%20shematic.htm
утре вечер може би ще мога да дам и чипа кой е(предполагам става въпрос за единствената интегрална схема, която е на долълнителна платчица в долната част ((според снимката))перпендикулярна на основната платка)... |
|
|
 |
|
|
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети
|
|