| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
mastermixt Гост
|
Пуснато на: Сря Сеп 12, 2007 14:01 Заглавие: Инструменти за кримпване на RG45 |
|
|
| Някой може ли да ми каже къде мога да намеря качественни клещи за кримпване на RG45 ? Като казвам качественни имам в предвид напълно професионални клещи, а не боклуци за по 30-40 лева. Благодаря предварително! |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
ivankrivodol Опитен потребител

|
Пуснато на: Сря Сеп 12, 2007 14:23 Заглавие: |
|
|
То какви биха били тия клещи че да са боклуци. На тая цена горе долу взех едни от JAR Computers и ми се виждат нелоши. Нали работата им е да притискат и режат. Стискат си и режат като бръснач. То не че чак много съм ги ползвал - кримпнал съм 40-50 конектора, но май са добри. _________________ All Rights Reserved |
|
|
 |
Гост
|
Пуснато на: Сря Сеп 12, 2007 14:55 Заглавие: |
|
|
| ivan1959 написа: | | То какви биха били тия клещи че да са боклуци. На тая цена горе долу взех едни от JAR Computers и ми се виждат нелоши. Нали работата им е да притискат и режат. Стискат си и режат като бръснач. То не че чак много съм ги ползвал - кримпнал съм 40-50 конектора, но май са добри. |
Предполагам че не са лоши ,но ако след като кримпнеш няколко стотин конектора ситуацията ще е друга...  |
|
|
 |

|
Пуснато на: Сря Сеп 12, 2007 15:11 Заглавие: |
|
|
Е що, ще почнат да не стискат ли? _________________ All Rights Reserved |
|
|
 |
vladimir_ki4ev Опитен потребител

|
Пуснато на: Сря Сеп 12, 2007 18:53 Заглавие: |
|
|
| Почват да забравят да пробият всички изолации на отделните кабели или по точно някоя връзка е връзка,ама не баш! |
|
|
 |
Private Опитен потребител

|
|
|
 |
mastermixtv Нов потребител

Регистриран на: 11 Сеп 2004 Мнения: 3 Местожителство: гр.Горна Оряховица
|
Пуснато на: Чет Сеп 13, 2007 11:38 Заглавие: |
|
|
Благодаря Ви ! Направих си поръчка но тая фирма е в Канада и не знам дали ще ми изпратят няколко бройки от тия клещи  |
|
|
 |
Гост
|
Пуснато на: Чет Сеп 13, 2007 17:04 Заглавие: |
|
|
| Верните клещи според мен и практиката ми са AMP, сменяеми вложки 4,6,8. Цена над 200лв. Доставка от дистрибуторите в БГ. |
|
|
 |
mastermixtv Нов потребител

Регистриран на: 11 Сеп 2004 Мнения: 3 Местожителство: гр.Горна Оряховица
|
Пуснато на: Пет Сеп 14, 2007 13:30 Заглавие: |
|
|
| Anonymous написа: | | Верните клещи според мен и практиката ми са AMP, сменяеми вложки 4,6,8. Цена над 200лв. Доставка от дистрибуторите в БГ. |
Да но кои са дистрибуторите ? Попитах в най малко 10 фирми от където ми предложиха най различни варианти ,които уж били добри... Но аз докато не видя самия инструмент не мога да преценя дали е добър или не.
Ако някой има представа коя фирма е представител на тия продукти и някакъв телефон за контакт ще съм му много благодарен. |
|
|
 |

|
|
|
 |
|