|
Форум за електроника Български форум за електроника, ремонти, схеми, документация
|
| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
ivankrivodol Опитен потребител

|
Пуснато на: Чет Сеп 13, 2007 10:16 Заглавие: Търся схема на AIWA TV-C202KE |
|
|
Колеги трябва ми схема на ТВ AIWA TV-C202KE. Докараха ми го почупен от изпускане, със сцепено на две места шаси и аз го оправих и го предадох, но после си рекох, че е пропуск да му нямам схема, но изобщо не му погледнах състава. Знам само модела и че за шаси пише PWB, което явно не е пълното означение, но това пишеше. На сайта монитор.нет има схема на TV-C202S, но не мога да я сваля - http://monitor.net.ru/forum/aiwa-tv-c202s-download-2782.html . Ако няма схема на точния модел, нека някой ми свали поне тая. Мерси предварително. _________________ All Rights Reserved |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
Филипов Опитен потребител

|
|
|
 |

|
Пуснато на: Чет Сеп 13, 2007 10:30 Заглавие: |
|
|
| Филипов написа: | | ...Дай състава. |
Не мога, не го записах, а ТВ вече си го взеха. Нищо, здраве да е. Я дойде друг път такъв, я не. Тия хора от няколко години живеят в Плевен и са го домъкнали чак оттам да им го правя... _________________ All Rights Reserved |
|
|
 |
RC Опитен потребител

|
Пуснато на: Чет Сеп 13, 2007 10:39 Заглавие: |
|
|
| Виж тази TVC143KER дали не е подобна. |
|
|
 |

|
Пуснато на: Чет Сеп 13, 2007 11:04 Заглавие: |
|
|
Не съм сигурен, но мерси, все ще е от полза. _________________ All Rights Reserved |
|
|
 |
|
|
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети
|
|