| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
VAN4AA Нов потребител

|
Пуснато на: Пон Сеп 17, 2007 13:38 Заглавие: MP3 player Sang |
|
|
Здравейте
От няколко дена не иска да се свързе с компа все едно не съм го включил.Не му трябват драйвери.Пробвах и с друг порт и с друг компютър но пак не става.Някой знае как мога да го оправя. |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
Колев Опитен потребител

|
Пуснато на: Пон Сеп 17, 2007 19:55 Заглавие: |
|
|
| Пробвай на друг комп. Освен това си провери и USB кабела. Всичко по плеъра работи ли си? |
|
|
 |
VAN4AA Нов потребител

|
Пуснато на: Пон Сеп 17, 2007 20:23 Заглавие: |
|
|
| Пробвах на друг комп но пак не става и досега директно в USB-ТО го включвах но сега не го разпознава все дено нес мъ го включил иначе си работи |
|
|
 |
D.Kolev Опитен потребител

|
Пуснато на: Вто Сеп 18, 2007 13:39 Заглавие: |
|
|
| смяна на firmware , има писано във форума. |
|
|
 |
VAN4AA Нов потребител

|
Пуснато на: Вто Сеп 18, 2007 22:20 Заглавие: |
|
|
| как да го сменя като не го разпознава ??? не съм намерил начин в форума и другаде ако знаеш сподели? |
|
|
 |
pamporov Опитен потребител

|
|
|
 |
borko 30 Опитен потребител

|
Пуснато на: Сря Сеп 19, 2007 15:59 Заглавие: |
|
|
Ако успееш да го поправиш за в бъдеще му вади батерията преди да го ръчнеш в компа  |
|
|
 |
ivoz Нов потребител

|
|
|
 |
kd 503 Опитен потребител

|
Пуснато на: Чет Сеп 20, 2007 14:35 Заглавие: |
|
|
Сещам се че 1 време си бях усмъртил плеяра (s1mp3) и го мъчих много ,но нищо не ставаше ,държеше се като умрял 1 ден обаче цяден го ръчках и чудото стана ,успя да се рапознае като (ADFU server).Естествено мъките с това не свършват ,какъвто и фримуеър да сложех (дори и оригиналния бях сейфал)не палеше само с някой светваше дисплея без да пише нищо .Но не спрях с експериментите (пробвах абсолютно всички фримуеъри за s1mp3 плеяри в сайта отгоре и после реших да пробвам с фримуеър за Mp4 плеъри с 1 успя да се разпознае като usb device и си качих после оригиналния фримуеър и запали )
Та мисълта ми е ,че първо трябва да го докараш до ADFU(каквото и да значи това) устройство и трябва мнооого опити и тъпение.
бтв плярът работи и до днес въпреки че е на 2 години и е невероятно очукан на външен вид  _________________ Усилването на електрически сигнали е основен процес в радиоелектрониката!
i love massive ridiculous bass
Atlanta Georgia U.S.A. the real hip-hop ! |
|
|
 |
avanto Нов потребител

|
Пуснато на: Чет Сеп 20, 2007 22:59 Заглавие: |
|
|
Да споделя и аз Попадна ми един мп3 плеър A4Tech T5 флашнат с грешен фърмуер, естествено изобщо не пали и компютъра изобщо не го разпознава. Мислех да го отварям да пробвам това от сайта. Бях го забравил включен към усб-то, след 5-10 минути компютъра го разпозна Та му сложих правилния фърмуер от сайта на a4tech и тръгна. Та пробвай първо да го оставиш включен към компютъра за 5-10 минути и може да стане чудото  |
|
|
 |
|