|
Форум за електроника Български форум за електроника, ремонти, схеми, документация
|
| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
dar79 Гост
|
Пуснато на: Нед Сеп 09, 2007 22:12 Заглавие: Заключено дистанционно управление за ТВ |
|
|
| Дъщеря ми си игра с дистанционното и го заключи, телевизора е Самсунг. Някой може ли да ми помогне? |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
zapad Опитен потребител

|
Пуснато на: Нед Сеп 09, 2007 22:21 Заглавие: |
|
|
| може и да може,ако поне беше написал модела |
|
|
 |
RC Опитен потребител

|
Пуснато на: Нед Сеп 09, 2007 22:23 Заглавие: |
|
|
Някой може и да се опита да помогне ако поне се спомене освен марката (Samsung) и конкретния модел (пише го на капака отзад или в книжката на телевизора).
Освен това не е лошо да се поясни какво точно се разбира под това: | Цитат: | | си игра с дистанционното и го заключи | най-малко защото заглавието на темата звучи по съвсем друг (невероятен) начин | Цитат: | | Заключено дистанционно управление за ТВ |
Опитайте малко по-подробно.
И разгледайте User manuala (книжката към телевизора), ако има такава функция - би трябвало да е описана или пояснете какво и как. |
|
|
 |
Tokio Опитен потребител

|
Пуснато на: Нед Сеп 09, 2007 22:27 Заглавие: Re: Заключено дистанционно управление за ТВ |
|
|
| dar79 написа: | | Дъщеря ми си игра с дистанционното и го заключи, телевизора е Самсунг. Някой може ли да ми помогне? |
Аз мога да ти помогна само с един съвет на сервиз  |
|
|
 |
dar79 Гост
|
Пуснато на: Нед Сеп 09, 2007 22:28 Заглавие: |
|
|
Моделът не го пише в книжката, гледах, четох, гледах, четох, няма. А ТВ е твърде голям да го обръщам, да взема да го счупя, после мъжа ми..., и без това се размрънка за дистанционното.
Пояснявам до колкото мога.
ТВ е голям и сив
детето си игра с дистанционното- натискаше бутоните, сега лапчиката на дистанционното премигва, когато натискам бутоните, но единствено мога да увеличавам и намалям звука.
Преди това беше заключила дистанционното на дургия ТВ /направо не мога да повярвам, че се случва отново/ и тогава го отключихме със задържане на бутон дисплей за повече от 5 сек.
Сега за тови ТВ незнам какво трябва да натисна.
Малко разбиране и помощ за една жена, много моля. |
|
|
 |
Tokio Опитен потребител

|
Пуснато на: Нед Сеп 09, 2007 22:29 Заглавие: Re: Заключено дистанционно управление за ТВ |
|
|
| dar79 написа: | | Дъщеря ми си игра с дистанционното и го заключи, телевизора е Самсунг. Някой може ли да ми помогне? |
|
|
 |
Гост
|
Пуснато на: Нед Сеп 09, 2007 22:30 Заглавие: Re: Заключено дистанционно управление за ТВ |
|
|
| Tokio написа: | | dar79 написа: | | Дъщеря ми си игра с дистанционното и го заключи, телевизора е Самсунг. Някой може ли да ми помогне? |
Защо на сервиз? Не може ли да се отключи, така както се заключи, комбинация от числа или бутони? |
|
|
 |
bai_tishan Опитен потребител

Регистриран на: 12 Фев 2005 Мнения: 5792 Местожителство: Велико Търново
|
Пуснато на: Нед Сеп 09, 2007 22:35 Заглавие: |
|
|
| dar79 написа: | Моделът не го пише в книжката, гледах, четох, гледах, четох, няма. А ТВ е твърде голям да го обръщам, да взема да го счупя, после мъжа ми..., и без това се размрънка за дистанционното.
Пояснявам до колкото мога.
ТВ е голям и сив
детето си игра с дистанционното- натискаше бутоните, сега лапчиката на дистанционното премигва, когато натискам бутоните, но единствено мога да увеличавам и намалям звука.
Преди това беше заключила дистанционното на дургия ТВ /направо не мога да повярвам, че се случва отново/ и тогава го отключихме със задържане на бутон дисплей за повече от 5 сек.
Сега за тови ТВ незнам какво трябва да натисна.
Малко разбиране и помощ за една жена, много моля. |
То разбиране има -ама пак не казваш нищо конкретно за модел.Знаеш ли колко модела и марки има.И знаеш ли по колко различни начина се отключват  _________________ Хайде няма какво да се залъгваме, и по- хубави сме виждали и по- грозни сме е***и. |
|
|
 |
dar79 Гост
|
Пуснато на: Нед Сеп 09, 2007 22:45 Заглавие: |
|
|
Благодаря все пак за вниманието.
Утре ще търся някой да ми помогне да видя отзад модела.
Още малко пояснения. Долу посредата има кръгло копче, от където го включваме. Взехме го 2005 г от Метро на промоция с малък ТВ Нео за 700 лв. |
|
|
 |
RC Опитен потребител

|
Пуснато на: Нед Сеп 09, 2007 22:58 Заглавие: |
|
|
Понякога пултовете (дистанционните, това което се държи в ръката) при тази марка са "многофункционални" в смисъл могат да управляват няколко устройства - DVD, VCR & etc. ...
За целта има (ако е такъв случая) бутончета със съответните наименования (DVD, VCR & etc. ...) натискането на които води до това, че пулта се "превключва" за работа с друго устройство.
В тези случаи регулирането на звука винаги работи в TV режим - погледнете дали не е такъв случая.
Това е възможно предположение, а иначе - модела на TV-то. |
|
|
 |
|
|
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети
|
|