| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
gogo Опитен потребител

|
Пуснато на: Вто Сеп 25, 2007 22:34 Заглавие: skoda fabia immo |
|
|
Двигателя е 1.4 бензин след 2002 мисля (не съм сигурен)
Еку-то на тази кола е сменено с друго и в резултат стария ключ не се разпознава от новото еку.Искам да изключа иммото за да не търси ключа.Прочетох паметта 93с76 от екуто и се опитах да преработя бина с програма за VAG групата за изключване на имото.След опити за палене свалих паметта и видях, че има промени в записа но колата не пожела да запали.
Не съм сигурен дали това е начинът.На прав път ли съм?
Има ли начин хардуерно да се заобиколи имото? _________________ Няма човек който да не зависи от електрониката |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
ФОРМАТЦЕВТ Опитен потребител

Регистриран на: 23 Юни 2004 Мнения: 166 Местожителство: Лясковец BG
|
Пуснато на: Сря Сеп 26, 2007 8:00 Заглавие: |
|
|
здравей, пращам ти схема на емулация на immo2 предполагам като твоя работи на VW предполагам, че ще работи и на Шкода _________________ Пречките са онези малки неща около пътя ни които виждаме ако отклоним поглед от целта
http://diagnostika.hit.bg |
|
|
 |
plamen petrov Опитен потребител

|
Пуснато на: Сря Сеп 26, 2007 9:31 Заглавие: |
|
|
Много си далеч от истината поне за ваг групата има доста неща. _________________ Директна връзка Skype-plamenpetrov8281 |
|
|
 |
gogo Опитен потребител

|
Пуснато на: Сря Сеп 26, 2007 9:49 Заглавие: |
|
|
ФОРМАТЦЕВТ благодаря ти.
| plamen petrov написа: | | Много си далеч от истината поне за ваг групата има доста неща. |
Е все отнякъде трябваше да тръгна.Предполагам няма да ми дадеш насоки, но аз не мисля да се отказвам _________________ Няма човек който да не зависи от електрониката |
|
|
 |
plamen petrov Опитен потребител

|
Пуснато на: Сря Сеп 26, 2007 9:59 Заглавие: |
|
|
какви насоки да ти дам сядаш и обучаваш ключ. С имулатора ще загубиш диагностика на автомобила. _________________ Директна връзка Skype-plamenpetrov8281 |
|
|
 |

|
Пуснато на: Сря Сеп 26, 2007 18:59 Заглавие: |
|
|
аз имам достатъчно хардуер и софтуер (както и акъл и опит) да се справя ама като не е пред очите ми не мога да кажа нищо на изуст. Имобилайзера в ЕКУ-то ли е ... в таблото ли ... неискам да казвам направи това после това и всичко ще е наред - но определно емулатора ще го извади от положението. Венъж като запали колата после ще може да си играе. _________________ Пречките са онези малки неща около пътя ни които виждаме ако отклоним поглед от целта
|
|
 |
Tigar Опитен потребител

|
Пуснато на: Чет Сеп 27, 2007 21:47 Заглавие: |
|
|
стига с тези емулатори ако е след 2002г е по Кан комун., обучава се ключ и си в час. С ваг-прога ,с тачо юсб-то, вагкома.Имото е в таблото
ако някой ти прати бин със сервизен ключ (имо офф) тогава го записваш в ЕКЮ-то и тръгва без проблем.И успех. _________________ чистене на грешки на автомобили европейско производство, и автоелектроника. |
|
|
 |
gogo Опитен потребител

|
Пуснато на: Чет Сеп 27, 2007 22:10 Заглавие: |
|
|
Преди мен са се пробвали да обучат ключ но не са успели.
Собственика просто е на зор и ми е поверил колата, след предишните неуспешни опити.
Днес търсих точно такъв бин (предимно по руските сайтове), но не успях да открия. _________________ Няма човек който да не зависи от електрониката |
|
|
 |
Tigar Опитен потребител

|
Пуснато на: Пет Сеп 28, 2007 8:10 Заглавие: |
|
|
имаш ЛС _________________ чистене на грешки на автомобили европейско производство, и автоелектроника. |
|
|
 |

|
Пуснато на: Съб Сеп 29, 2007 7:46 Заглавие: |
|
|
Ето ти дъмп с логин 01322 _________________ Пречките са онези малки неща около пътя ни които виждаме ако отклоним поглед от целта
|
|
 |
|