|
Форум за електроника Български форум за електроника, ремонти, схеми, документация
|
| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
barakudich Нов потребител

|
Пуснато на: Пон Окт 01, 2007 10:58 Заглавие: Схема за Блупункт Висбаден RCR 148-smartcard |
|
|
Момчета имам проблем с каетофона и ми енужна неговата схема.Не мога да го подкарам защото домашния любимец изяде смарткартата и вече 6 месеца е безмълвен.Всички видове кодове ги имам ,но не мога да го излъжа да тръгне.Схемага ми енужна за да видя интерфейса на процесора за да напрвя опит за симулатор на смарткартата,защото има специфика в модела на процесора.
ммарка:BLAUPUNKT
модел:WIESBADEN RCR 148
процесор: ST7282A5BQ6/CUY(8925904093)
епром: 92256
сер.№:7 647 722 010
Мога ли да го излъжа да заработи без карта,ако нищо друго не помогне и евентуално как. |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
Bojilov Опитен потребител

|
Пуснато на: Пон Окт 01, 2007 11:49 Заглавие: |
|
|
имаш Л.С. _________________ Мегатрон-2007 ООД
На вниманието на всички бързащи-ако не ви е дадена оферта за някой артикул-значи ще ви я пратя по-късно и без да надавате зор и звъните! |
|
|
 |
bobitv Опитен потребител

|
Пуснато на: Пон Окт 01, 2007 18:36 Заглавие: |
|
|
| Мога да Ви изпратя схема на RCR127 VERONA, който е със същите процесор и памет, ако може да помогне. Разрешете и показването на адреса си в профила. |
|
|
 |
|
|
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети
|
|