| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
morafeta Нов потребител

|
Пуснато на: Пон Окт 15, 2007 18:11 Заглавие: invertor |
|
|
проблема ми е следния: харесах си един нискочестотен усилвател обаче изисква захранващо напрежение от 40 волта а пак идеята ми е да го изпозлвам в колата трябва някакси да го пригодя за 12волта ! ето и самия усилвател
http://hobbykit.dir.bg/hobbyb/h1561.htm _________________ Всичко е Късмет |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
ShaGratH^ Опитен потребител

|
Пуснато на: Вто Окт 16, 2007 9:19 Заглавие: |
|
|
| Отиваш на www.quad.hit.bg и гледаш "Импулсно захранване МК схема" |
|
|
 |
andrey1988 Опитен потребител

|
Пуснато на: Вто Окт 16, 2007 10:56 Заглавие: |
|
|
| За да не стане грешка и после да се ядосваш първо трябва да си наясно че този усилвател се захранва с +40 и -40 волта , а не както си написал с 40 волта. |
|
|
 |
Гост
|
Пуснато на: Вто Окт 16, 2007 20:10 Заглавие: |
|
|
| да верно извинявам се мн нужно ми е двуполярно захранване ! сега ще прегледам предложената схема мерси мн |
|
|
 |
morafeta Нов потребител

|
Пуснато на: Вто Окт 16, 2007 21:16 Заглавие: |
|
|
видях че във сайта предлагат схема на усилвател 100w може ли да използвам предложения генератор на двуполярно захранване като намяля напрежението с товар понеже усилвателя изсиква 35v а генератора вади 43 и кои вариант според вас от двата усилвателя е по добар защото забелязах че този от предложения сайт чрез мостово изпалнение може да се тигне мощности около 250w _________________ Всичко е Късмет |
|
|
 |
ShaGratH^ Опитен потребител

|
Пуснато на: Сря Окт 17, 2007 9:19 Заглавие: |
|
|
Абе, душа к`ъв товар?!Пипаш по обратната връзка.И в статията е написано-прочети.То нали за това е турната тая ИС там-да стабилизира уж.Като го натовриш на теория не би трябвало да свалиш напрежението.
P.S. Предполагам, че ще питаш и за платка-виж в електронния магазин на "Млад конструктор". |
|
|
 |
morafeta Нов потребител

|
Пуснато на: Сря Окт 17, 2007 18:39 Заглавие: |
|
|
извинявам се не бях прочел тази част ! а да попитам предложения там усилвател реализиран ли е от някой да си каже мнението и савместим ли е със захранването _________________ Всичко е Късмет |
|
|
 |
|