Форум за електроника Форуми Форум за електроника
Български форум за електроника, ремонти, схеми, документация

Въпроси/ОтговориВъпроси/Отговори   ТърсенеТърсене   ПотребителиПотребители   ГрупиГрупи   Регистрирайте сеРегистрирайте се 
 ПрофилПрофил   Влезте, за да видите съобщенията сиВлезте, за да видите съобщенията си   ВходВход 

Сервизно меню на Samsung CW-21M063N
Иди на страница 1, 2  Следваща

Създайте нова тема   Тази тема е заключена - не можеш да отговаряте или да променяте мнения    Форум за електроника Форуми -> Ремонти (на битова електроника)- Electronic equipment repairs

Предишната тема :: Следващата тема  
Автор Съобщение
fearun
Нов потребител
Нов потребител

Местожителство: Кюстендил

МнениеПуснато на: Вто Авг 08, 2006 19:56    Заглавие: Сервизно меню на Samsung CW-21M063N Отговорете с цитат

Преди няколко дни се сдобих с този телевизор обаче e с лошо нaстроена геометрия.Леко е изкривен на едната страна и е изместен вляво,та ако някой може да ми изпрати manual-ла или да ми каже как се влиза в сервизното меню ще му бъда много благодарен.

[email protected]
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
fishev
Опитен потребител
Опитен потребител

Местожителство: Перник

МнениеПуснато на: Вто Авг 08, 2006 20:28    Заглавие: Re: Сервизно меню на Samsung CW-21M063N Отговорете с цитат

fearun написа:
Преди няколко дни се сдобих с този телевизор обаче e с лошо нaстроена геометрия.Леко е изкривен на едната страна и е изместен вляво,та ако някой може да ми изпрати manual-ла или да ми каже как се влиза в сервизното меню ще му бъда много благодарен.

[email protected]
Регулировките и евентуалните ремонти на този тв в следващите месеци би трябвало да се извършват във ОТОРИЗИРАНИЯ ГАРАНЦИОНЕН СЕРВИЗ(има подробен списък на гърба на гаранционата карта )По просто казано просто нямате работа в сервизен режим А ако имате някакви претенции за работата на апапрата и не Ви се ходи до сервиза просто си прочетете Закона за защита на потребителя и предявете своите претенции към тъговеца от които е закупено изделието Но преди това прочетете в закона какви документи трябва да си подготвите за предявяване на рекламация Успех
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла Посетете сайта на потребителя
fearun
Нов потребител
Нов потребител

МнениеПуснато на: Вто Авг 08, 2006 20:40    Заглавие: Отговорете с цитат

Проблема е ,че телевизора го поръчах през интернет от GET.BG ,обаче съм от Кюстендил и нямам възможност да го закарам до София и затова искам да си го донастроя сам.Иначе телевизора си работи перфектно ,но тия изкривявания са много дразнещи.
Върнете се в началото
fishev
Опитен потребител
Опитен потребител

МнениеПуснато на: Вто Авг 08, 2006 20:43    Заглавие: Отговорете с цитат

fearun написа:
Проблема е ,че телевизора го поръчах през интернет ,обаче съм от Кюстендил и нямам възможност да го закарам до София и затова искам да си го донастроя сам.Иначе телевизора си работи перфектно ,но тия изкривявания са много дразнещи.
В Кюстендил има сервиз бул Христо Ботев 109А Необходими са коректно попълнена гар карта и документ за покупка Успех
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла Посетете сайта на потребителя
fearun
Нов потребител
Нов потребител

МнениеПуснато на: Вто Авг 08, 2006 20:48    Заглавие: Отговорете с цитат

Сега като разгледах гаранционната карта не е написан серийният номер
откаде може да се види серийният и дали ще ми направат проблем в сервиза ако аз съм го дописал.
Е край щом трябва и документ за покупка гаранцията мие свършила аз го изхвърлих веднага.
Върнете се в началото
fishev
Опитен потребител
Опитен потребител

МнениеПуснато на: Вто Авг 08, 2006 20:56    Заглавие: Отговорете с цитат

За да не трупаме спам имате лично съобщение
Върнете се в началото
alexandro28
Опитен потребител
Опитен потребител

Местожителство: София

МнениеПуснато на: Чет Сеп 14, 2006 13:11    Заглавие: Отговорете с цитат

вход в сервиз INF0>MENU>MUTE>PWUP и след това на истински сервиз .Пич не рови там ако не си наясно за какво иде реч Very Happy
fishev
Опитен потребител
Опитен потребител

МнениеПуснато на: Чет Сеп 14, 2006 19:37    Заглавие: Отговорете с цитат

alexandro28 написа:
вход в сервиз INF0>MENU>MUTE>PWUP и след това на истински сервиз .Пич не рови там ако не си наясно за какво иде реч Very Happy
БРАВО Twisted Evil
Върнете се в началото
sabi69
Опитен потребител
Опитен потребител

Местожителство: DEVIN

МнениеПуснато на: Пет Сеп 15, 2006 8:00    Заглавие: Отговорете с цитат

ето ти оригинален дъмп
dima
Опитен потребител
Опитен потребител

Местожителство: Добрич

МнениеПуснато на: Пет Сеп 15, 2006 8:18    Заглавие: Отговорете с цитат

sabi69,защо му е дъмп,първо темата е от преди месец/не знам как понякога се появяват стари теми/ и второ това е собственика,той надали има програматор,на всичкото отгоре телевизора е и гаранционен
Покажи мнения от преди:   
Създайте нова тема   Тази тема е заключена - не можеш да отговаряте или да променяте мнения    Форум за електроника Форуми -> Ремонти (на битова електроника)- Electronic equipment repairs Часовете са според зоната GMT + 2 Часа
Иди на страница 1, 2  Следваща
Страница 1 от 2

Към:  
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети