| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
weso Опитен потребител

Регистриран на: 02 Май 2004 Мнения: 297 Местожителство: БОТЕВГРАД, Skype:wesogeo
|
Пуснато на: Съб Окт 06, 2007 15:09 Заглавие: HIFI JVC (MX)CA-D301T |
|
|
| Уредбата прави следният проблем. При опознаване на диска завърта и вместо да изпише броя на песните изписва нули и не тръгва. На тунер и на касетофон при усилване от вариатора на степен 1 гръмва силно и на другите степени задържа този силен звук постоянен. При намалямане на същата степен 1 към 0 изведнъж се намалява. Сякаш има само високо и ниско ниво без плавна регулация. Мисля че и двата проблема са обединени от един и същи дефект но досега копам без успех. Ако някой е оправял този проблем нека да ми подскаже нещо ако не ми каже директно къде е дефекта. Благодаря предварително |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
Tokio Опитен потребител

|
Пуснато на: Съб Окт 06, 2007 20:12 Заглавие: Re: HIFI JVC (MX)CA-D301T |
|
|
| weso написа: | | Уредбата прави следният проблем. При опознаване на диска завърта и вместо да изпише броя на песните изписва нули и не тръгва. На тунер и на касетофон при усилване от вариатора на степен 1 гръмва силно и на другите степени задържа този силен звук постоянен. При намалямане на същата степен 1 към 0 изведнъж се намалява. Сякаш има само високо и ниско ниво без плавна регулация. Мисля че и двата проблема са обединени от един и същи дефект но досега копам без успех. Ако някой е оправял този проблем нека да ми подскаже нещо ако не ми каже директно къде е дефекта. Благодаря предварително |
weso, на мен ми намирисва на процесор....освен ако не се оправи със смяна на паметта, ако има външна такава. |
|
|
 |
Гост
|
Пуснато на: Съб Окт 06, 2007 22:47 Заглавие: |
|
|
| Няма външна памет.Държи се като за процесор.Измери му за всеки случай захранванията. |
|
|
 |
weso Опитен потребител

Регистриран на: 02 Май 2004 Мнения: 297 Местожителство: БОТЕВГРАД, Skype:wesogeo
|
Пуснато на: Пон Окт 08, 2007 12:19 Заглавие: |
|
|
| Значи не е проблема в проца щото ми дойде такава още една но с изгоряло крайно стъпало. При смяната на панелните бордове от едната на другата проблема е същият и с другият борд. Открих че постоянно токовите режими някои от тях на саунд схемата не са в норми и натам засега съм се насочил. Сравнявам с другата уредба въпреки че имам сервизно. От там се осъществява регулацията по SRC и SQRC шините и ако не е от там има някакъв проблем който е обвързан с проблема на четенето на диска |
|
|
 |
Гост
|
Пуснато на: Чет Окт 11, 2007 10:18 Заглавие: |
|
|
Добре де тогава се насочи към 2 различни проблема без връзка помежду си:
1.врътка за профилактика
2.неработеща оптика(старите модели jvc не изписват no disk а нули |