Форум за електроника Форуми Форум за електроника
Български форум за електроника, ремонти, схеми, документация

Въпроси/ОтговориВъпроси/Отговори   ТърсенеТърсене   ПотребителиПотребители   ГрупиГрупи   Регистрирайте сеРегистрирайте се 
 ПрофилПрофил   Влезте, за да видите съобщенията сиВлезте, за да видите съобщенията си   ВходВход 

Избор на станция с топъл въздух

Създайте нова тема   Напишете отговор    Форум за електроника Форуми -> Обща електроника - General Electronics

Предишната тема :: Следващата тема  
Автор Съобщение
ZuMbAiU
Нов потребител
Нов потребител

МнениеПуснато на: Пет Окт 19, 2007 16:48    Заглавие: Избор на станция с топъл въздух Отговорете с цитат

Здравейте имам вече една Hony купена от Conrad и една 850ка( мн популярна). Втората купих след хвалби във форума и не съм доволен, а първата и изгоря нагревателя при минимална експлоатация.
Основно ме интересува какво да купя сега, което да се задържи по-дългичко и да не е много висок клас. Пари още сам за себе си не мога да уточня така че съм отворен на предложения.
Също така ми трябва съвет за закупуването и на флюз за разпояване и запояване и т.н. , защото за момента май само с боклуци работя и взимам да се дразня от положеното усилие и ниското качество на крайния резултат Rolling Eyes
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
bucovalov
Опитен потребител
Опитен потребител

Местожителство: Шумен , БГ

МнениеПуснато на: Съб Окт 20, 2007 14:32    Заглавие: Отговорете с цитат

аз ползвам гордак 952 вече известно време и съм доволен , не ми е правила проблеми ")
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла
Покажи мнения от преди:   
Създайте нова тема   Напишете отговор    Форум за електроника Форуми -> Обща електроника - General Electronics Часовете са според зоната GMT + 2 Часа
Страница 1 от 1

Към:  
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети