| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
Yordanov Опитен потребител

Регистриран на: 10 Май 2005 Мнения: 328 Местожителство: Botswana,Gaborone
|
Пуснато на: Пон Окт 15, 2007 20:01 Заглавие: Panasonic CS-29PS60C |
|
|
Не знам кое е шасито,мисля някое еуро,СМД монтаж на процесора и джунглата.Плосък екран.Картината тъмна.При повишавана на G2 картината става нормалнано свива по хоризонтала и се изключва.Напрежението на SE140 пада до 110-120волта.съмнение за кинескоп или тхо?!?.При по ниско напрежение на втора решетка работи без проблем часове, но е тъмен. _________________ И когато всичко си загубил, все пак остава бъдещето!!! |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
Tokio Опитен потребител

|
Пуснато на: Пон Окт 15, 2007 21:56 Заглавие: Re: Panasonic CS-29PS60C |
|
|
| Yordanov написа: | | Не знам кое е шасито,мисля някое еуро,СМД монтаж на процесора и джунглата.Плосък екран.Картината тъмна.При повишавана на G2 картината става нормалнано свива по хоризонтала и се изключва.Напрежението на SE140 пада до 110-120волта.съмнение за кинескоп или тхо?!?.При по ниско напрежение на втора решетка работи без проблем часове, но е тъмен. |
Проблема може да бъде и в цокъла на кинескопа. Колко волта е ускоряващото напрежение (G2) ?
Един съвет (ако не си се сетил) - пробвай с друг кинескоп. |
|
|
 |
vladi46 Опитен потребител

|
Пуснато на: Вто Окт 16, 2007 0:41 Заглавие: |
|
|
Подобно нещо се наблюдава при С-я 81 от кинескопа. Оставяме го по-тъмен и това е. _________________ Кажат ли ми, че ще грее слънце, веднага слагам зимните гуми! |
|
|
 |
Филипов Опитен потребител

|
Пуснато на: Вто Окт 16, 2007 11:03 Заглавие: |
|
|
Натовари захранването допълнително с някоя лампа и виж дали кляка. На това ми прилича. Примерно ако резистора за токова защита си е повишил стойността. _________________ Ако двамата имаме по една ябълка и ги разменим, пак ще имаме по една.
Ако двамата имаме по една идея и ги разменим, ще имаме по две!
Oтопление и ВиК. Интелигентни отплителни системи. Проектиране продажба доставка монтаж |
|
|
 |
Bojilov Опитен потребител

|
Пуснато на: Вто Окт 16, 2007 11:24 Заглавие: |
|
|
Много е вероятно да е захранване проблема.Тока на лъча като дръпне по-голям ток и познай кво става...
Тва е голям екран-откачи ТХО и пробвай го захранването на голяма яка крушка дали държи.Примерно 100 ватова. _________________ Мегатрон-2007 ООД
На вниманието на всички бързащи-ако не ви е дадена оферта за някой артикул-значи ще ви я пратя по-късно и без да надавате зор и звъните! |
|
|
 |
Филипов Опитен потребител

|
|
|
 |
Bojilov Опитен потребител

|
Пуснато на: Вто Окт 16, 2007 13:55 Заглавие: |
|
|
| Филипов написа: | | Не да го откачи ами да сложи още една паралелно. Не трябва да кляка. |
И така става...и по моя метод пак става...само че ако добави крушката при работеща редова 100вата ще му е много и вероятно ще сработи защитата-трябва определено да е по-малка...
И мене ме съмнява да е кинескоп и според мене е по-вероятно да е захранване,ама знае ли човек.
Другия вариант е да дадеш консумацията на редовата при светла картина и без кинескоп (сваляш лулата)-така също ще е показателно... _________________ Мегатрон-2007 ООД
На вниманието на всички бързащи-ако не ви е дадена оферта за някой артикул-значи ще ви я пратя по-късно и без да надавате зор и звъните! |
|
|
 |
Yordanov Опитен потребител

Регистриран на: 10 Май 2005 Мнения: 328 Местожителство: Botswana,Gaborone
|
Пуснато на: Вто Окт 16, 2007 19:04 Заглавие: |
|
|
Последното което пробвах е да откача ускоряващото,при това държи141в,а другите опити ще правя към края на седмицата и ще докладвам,сега е настрани! _________________ И когато всичко си загубил, все пак остава бъдещето!!! |
|
|
 |
|