| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
ivangn Гост
|
Пуснато на: Нед Окт 21, 2007 19:19 Заглавие: Модификация на респром?? |
|
|
| Има ли някакъв начин на респромът ми изходите да са 2*100 например и какъв е той колко пари ще ми излезе,крайно стъпало ли се сменя? |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
RC Опитен потребител

|
Пуснато на: Нед Окт 21, 2007 19:33 Заглавие: |
|
|
| Прочети това на първо време. |
|
|
 |
ji4kajiata Опитен потребител

|
Пуснато на: Нед Окт 21, 2007 19:35 Заглавие: Стъпало |
|
|
Хах ами няма да е толкова просто. Да кажем примерно може но чак толкова неси струва да се замимаваш. По-добре си вземи нов усилвател. Трябва да се смени захранването, стъпалата, охлаждането и още други работи. При промяната им ще има изменение и в другите елементи и така. Същност като се замисля в тази кутия с тази дънна платка е почти невъзможно. Трябва да се изени цялата конструкция. Не си заслужава усилията.
А същност имаш ли за продаване радио Респром, ако си почнал да ги сменяш, търся радио Респром. Ако и някои друг има да се обади. _________________ Skype: gigavolt_501
|
 |
old4 Опитен потребител

|
Пуснато на: Нед Окт 21, 2007 19:47 Заглавие: |
|
|
| ji4kajiata ] що не прочетеш поста на RC или пак ще се прави поредната Совалка? |
|
|
 |
Колев Опитен потребител

|
Пуснато на: Нед Окт 21, 2007 20:32 Заглавие: Re: Модификация на респром?? |
|
|
| ivangn написа: | | Има ли някакъв начин на респромът ми изходите да са 2*100 например и какъв е той колко пари ще ми излезе,крайно стъпало ли се сменя? |
То вече няма да е Респром. Какъв е смисълът? |
|
|
 |

|
Пуснато на: Нед Окт 21, 2007 21:42 Заглавие: |
|
|
| old4 написа: | | ji4kajiata ] що не прочетеш поста на RC или пак ще се прави поредната Совалка? |
Епа защото изразявам личното си мнение по въпроса, и не ме интересува какво си писал ти, какво е писал RC и още 100000 неща, спам, мнения и коментари(без значение какви са). Човека пита нещо и аз му помагам и отговарям, и то с каквото мога да помогна. На този въпрос мисля, че отговорът върши идеална работа, ако питаше за схема това е друго.
А и незнам защо ми го задаваш този тъп и безмислян въпрос.
Но както и да е. Да не спорим за глупости.  _________________ Skype: gigavolt_501
|
 |
old4 Опитен потребител

|
Пуснато на: Нед Окт 21, 2007 22:09 Заглавие: |
|
|
Мдаа... не че нещо, ама тук има доста хора, който трябва да си сменят професията. Да станат писатели  |
|
|
 |

|
Пуснато на: Нед Окт 21, 2007 22:54 Заглавие: |
|
|
Епа виждал съм такива постове на хора който пишат глупости(ама такива глупости, каквито и 1 годишно бебе неможе да напише). И продължават да спорят. Вярно всеки бърка, ама това вече е странно. За това го написах. Не е конкретно за някой човек или тема.  _________________ Skype: gigavolt_501
|
 |
krasiorocknroll Опитен потребител

|
Пуснато на: Нед Окт 21, 2007 23:09 Заглавие: |
|
|
Има такъв начин.Нов трансформатор,ново захранване,нов усилвател-общо около 100лв.Елементарен въпрос и елементарен отговор  _________________ http://www.bg-sonic.com/members.php?id=147 |
|
|
 |
|