| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
ivan76 Опитен потребител

|
Пуснато на: Съб Окт 20, 2007 21:45 Заглавие: пералня INDESIT-WIL105-тресе при центрофуга |
|
|
| проблема е че не разпределя правилно дрехите и като центрофугира "блъска".доста рязко тръгва да върти и мисля че там е проблема-сравнявам я с предишната ми пералня--BEKO,затова си мисля че е от разпределянето,защото е нова,не би трябвало да има дисбаланс,дали пък не са и объркали записа на паметта за програмите?не мога да я занеса в сервиза ,защото празна няма проблем.какво би могло да се направи по въпроса? |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
bamze Опитен потребител

|
Пуснато на: Съб Окт 20, 2007 22:17 Заглавие: |
|
|
Това е 1000 оборотна и се наблюдават малко повече вибраций .Да нямаш забравен траспортен болт . _________________ Иво Банов |
|
|
 |
bai_tishan Опитен потребител

Регистриран на: 12 Фев 2005 Мнения: 5792 Местожителство: Велико Търново
|
Пуснато на: Съб Окт 20, 2007 22:29 Заглавие: Re: пералня INDESIT-WIL105-тресе при центрофуга |
|
|
| ivan76 написа: | | проблема е че не разпределя правилно дрехите и като центрофугира "блъска".доста рязко тръгва да върти и мисля че там е проблема-сравнявам я с предишната ми пералня--BEKO,затова си мисля че е от разпределянето,защото е нова,не би трябвало да има дисбаланс,дали пък не са и объркали записа на паметта за програмите?не мога да я занеса в сервиза ,защото празна няма проблем.какво би могло да се направи по въпроса? |
Защо не извикаш майстора да дойде и да види проблема.Моята я прави в къщи-също гаранционна. _________________ Хайде няма какво да се залъгваме, и по- хубави сме виждали и по- грозни сме е***и. |
|
|
 |
ivan76 Опитен потребител

|
Пуснато на: Съб Окт 20, 2007 23:44 Заглавие: |
|
|
| махнал съм транспортните болтове-проблема е че не винаги го прави-долу горе в една трета от случаите-даже понякога се размества-ако извикам майстор и я пусна-по закона на мърфи няма да го направи.ако някой има наблюдения за този модел моля да сподели.пък и е гаранционна и няма да дойдат в къщи да я правят.възможно е този модел така да работи...писах по горе че мисля че е от разпределянето,не тръгва плавно и после да засилва оборотите а рязко го прави-събере ги на куп и затова бие според мен.възможно ли е такава да е е програмата? |
|
|
 |
sacho Опитен потребител

|
Пуснато на: Нед Окт 21, 2007 7:51 Заглавие: |
|
|
Вероятно слагаш много едри неща например чаршафи и с тях слагаш и по дребни.При мен тогава се е получавал този ефект.Провери и много добре нивелацията и дане би да не е стъпила здраво с четирите крачета  _________________ СЕРВИЗ ЗОРА - ПЛЕВЕН
www.sacho5.alle.bg |
|
|
 |
bamze Опитен потребител

|
Пуснато на: Нед Окт 21, 2007 8:11 Заглавие: |
|
|
Това е нормалната работа на уреда . Доста напудрен с екстри клас А на цена 550 лв. В сервиза имам две вилки и утре ще ги погледна дали ,и те така хукват . Наскоро отвориха и тука магазин на Миле . Там да видиш качествени уреди и съответно на какви цени  _________________ Иво Банов |
|
|
 |
ivan76 Опитен потребител

|
Пуснато на: Нед Окт 21, 2007 12:43 Заглавие: |
|
|
| нивелацията е перфектна-явно съм попаднал на кофти модел.благодаря на отзовалите се.ако някой се сети още .нещо да сподели |
|
|
 |
Гост
|
Пуснато на: Нед Окт 21, 2007 19:03 Заглавие: |
|
|
| слагаи повече дрехи щото като са малко не се разпределят добре |
|