| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
niki12 Нов потребител

|
Пуснато на: Сря Окт 24, 2007 17:48 Заглавие: Дистанционно усилвател |
|
|
Имам много стар модел на усилвател Technics които е без дистанционно и съм решил да му сложа.Проблема е че не знам какво точно да търся на пазара.Знам,че се продават комплекти приемник с дистанционно,защото съм виждал за стари телевизори че има.Лошото е че незнам точно как се казва това устройство (приемника) и се чудя дали някаи ще ми обясни за какво става на вапрос и ще може ли някои да ми каже някои интернет магазин да му видя снимката и параметрите на управление и естествено да си го закупя. Благодаря предварително.  |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
RC Опитен потребител

|
Пуснато на: Сря Окт 24, 2007 17:53 Заглавие: |
|
|
Не бъркай телевизор с усилвател.
Различни неща са откъдето и да го погледнеш. |
|
|
 |
niki12 Нов потребител

|
Пуснато на: Сря Окт 24, 2007 18:15 Заглавие: |
|
|
Да прав си извиняваи,но можеш ли да ми обясниш каво трябва да си купя,за да си направя усилвателя с дистанционно??  |
|
|
 |
ELP Опитен потребител

|
Пуснато на: Чет Окт 25, 2007 14:33 Заглавие: |
|
|
| То само с купуване не става ,трябва и ..... нали знаеш. Сериозно задачата не е лека и ако нямаш опит в електрониката въобще не се захващай ! Както ти писа и RC това не е телевизор има различни регулировки ,трудно ще пригодиш някое от наличните на пазара. |
|
|
 |
niki12 Нов потребител

|
Пуснато на: Чет Окт 25, 2007 18:10 Заглавие: |
|
|
| ELP написа: | | То само с купуване не става ,трябва и ..... нали знаеш. Сериозно задачата не е лека и ако нямаш опит в електрониката въобще не се захващай ! Както ти писа и RC това не е телевизор има различни регулировки ,трудно ще пригодиш някое от наличните на пазара. | Да имам опит в електрониката.Това ми е хоби.Котато видя транзистори и интеграли направо ми потичат "лиги" много ми харесва електрониката,но съм само любител.Никога не съм работел в сервиз за електро.Просто ме влече много!Правил съм си пного работи сам и ми е много интересно във вашия форум,защото се научавам на много работи от ваз!!Ето го и примера с дистанционния контрол.Това което е ново и интересно за мен се допитвам в форума.И за това ще съм благодарен,като ми обясните как да си го направия усилвателя с дистанционно. |
|
|
 |
RC Опитен потребител

|
|
|
 |
jeko Активен потребител

|