|
Форум за електроника Български форум за електроника, ремонти, схеми, документация
|
| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
Lord_Doom Гост
|
Пуснато на: Пет Окт 26, 2007 23:15 Заглавие: Ако може някой да помогне малко.Плс |
|
|
| Значи проблема ми е следният имам един електромотор и искам да го сваржя с 2 незадържащи прикъсвача,като се натисне единият електромотора да се движи в едната посока(т.е да отваря) а когато се натисне другият прекасвач моторат да се върти обратно (т.е да прибира)ако някой може да ми обясни как става или да ми нарисува някаква схема по която да то свържя без да сане късо ще му бъда много благодарен.Благодаря предварително на всички. |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
the_bull Опитен потребител

Регистриран на: 31 Май 2007 Мнения: 660 Местожителство: Монтана(Студент в Русе)
|
Пуснато на: Съб Окт 27, 2007 0:39 Заглавие: |
|
|
| Напиши за какъв мотор става на въпрос асинхронен или четков също напиши и с каква мощност и с какво напрежение се храни едофазно или трифазно ако е променливо. И горе доле какви са ти познанията по електротехника ако имаш такива изобщо. |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
|
|
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети
|
|