Форум за електроника Форуми Форум за електроника
Български форум за електроника, ремонти, схеми, документация

Въпроси/ОтговориВъпроси/Отговори   ТърсенеТърсене   ПотребителиПотребители   ГрупиГрупи   Регистрирайте сеРегистрирайте се 
 ПрофилПрофил   Влезте, за да видите съобщенията сиВлезте, за да видите съобщенията си   ВходВход 

Дистанционно за DENON мод.AVP-A1

Създайте нова тема   Напишете отговор    Форум за електроника Форуми -> Ремонти (на битова електроника)- Electronic equipment repairs

Предишната тема :: Следващата тема  
Автор Съобщение
pepi_voinishki1957
Опитен потребител
Опитен потребител

Местожителство: София

МнениеПуснато на: Съб Окт 27, 2007 11:29    Заглавие: Дистанционно за DENON мод.AVP-A1 Отговорете с цитат

Какво дистанционно ще стане за този AV предусилвател.Оргиналното дист. е RC809.Ако има клиента купува и оргинално.Ето как изглежда.
http://www.ciao.de/Denon_AVP_A1__364985
RC
Опитен потребител
Опитен потребител

МнениеПуснато на: Съб Окт 27, 2007 12:44    Заглавие: Отговорете с цитат

Ей тук има по-читави картинки за придобиване на предстaва.
Но при тази техника (а и при тази марка) нещата в това отношение не стоят никак просто Confused .
(Нещо подобно на B&O Smile ).
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя
pepi_voinishki1957
Опитен потребител
Опитен потребител

МнениеПуснато на: Съб Окт 27, 2007 12:50    Заглавие: Отговорете с цитат

Аз сложих първото което видях.Той човека за това и предлага сериозни пари.С една дума колкото му предложим -толкова.Все някой може да измисли нещо.
RC
Опитен потребител
Опитен потребител

МнениеПуснато на: Съб Окт 27, 2007 13:11    Заглавие: Отговорете с цитат

pepi_voinishki1957 написа:
......Той човека за това и предлага сериозни пари......

Дано да е така защото подхода не е много верен според мен.
Правил съм някакви варианти за това

и това

Двете нямат нищо общо помежду си (като начин на работа/протокол на обмен/).
Носиха ми и още едно подобно "желязо" с което нищо не стана.
Та за това Confused
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя
pepi_voinishki1957
Опитен потребител
Опитен потребител

МнениеПуснато на: Съб Окт 27, 2007 13:52    Заглавие: Отговорете с цитат

Не разбрах съвсем за подхода.Човека идва и казва :пробвал съм с други но не ми покрива всички фиункции.На панела няма всички команди ,за това ми трябва орг.дистанционно или негов аналог и понеже видях в нета за какви цифри става въпрос съм готов да ви платя колкото ми поискате защото работя с това нещо а нямам време да се занимавам да търся.Но вие щом казвате, че няма шанс ,значи до тук.Ако мислите,че може да се измисли нещо ще му дам ваши координати да не пълним форума.
RC
Опитен потребител
Опитен потребител

МнениеПуснато на: Съб Окт 27, 2007 14:06    Заглавие: Отговорете с цитат

pepi_voinishki1957 написа:
Не разбрах съвсем за подхода.....:пробвал съм с други но не ми покрива всички фиункции....

За подхода имах впредвид следното:
Опита ми показва, че за подобен род техника (и при тези изисквания ) е по-добре да се потърсят дистрибутори, вносители, представители или в края на краищата да се пише до производителя.
Силно се съмнявам, че по друг начин би могло да се намери, а дори и да се намери - състоянието му едва ли ще е добро (самите пултове не са с качеството на техниката, а е и нормално да се скапят по-бързо от нея).
След като е намирал други с които все пак работи - това облекчава донякъде задачата.
При тази техника (за разлика от TV, DVD, SAT ) търсенето на командите е малко на сляпо, но това са други проблеми. Когато има картинка (а още по-добре user manual ) е малко по-лесно.
След като той работи с тази техника - някога имал ли е оригинален пулт? Това също много би облекчило ситуацията.
Върнете се в началото
pepi_voinishki1957
Опитен потребител
Опитен потребител

МнениеПуснато на: Съб Окт 27, 2007 14:17    Заглавие: Отговорете с цитат

Не ,никога не е имало.Беше доста лаконичен и кратък в посещението си а и имаше и други клиенти и нямах време да го разпитвам повече.
Покажи мнения от преди:   
Създайте нова тема   Напишете отговор    Форум за електроника Форуми -> Ремонти (на битова електроника)- Electronic equipment repairs Часовете са според зоната GMT + 2 Часа
Страница 1 от 1

Към:  
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети