| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
ReDDoG Нов потребител

|
Пуснато на: Съб Окт 27, 2007 18:29 Заглавие: Звук от ТВ през ДВД (домашно кино) |
|
|
| здравейте първо искам да се извиня ако се повтаря темата но не намерих нищо по въпроса та така искам да питам как да стане това телевизора ми е SAMSUNG WS-32Z306TB a ДВД то е SAMSUNG HT-Q9 |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
Колев Опитен потребител

|
Пуснато на: Съб Окт 27, 2007 19:17 Заглавие: |
|
|
| Кабелите върза ли ги? От скарта на телевизора си взимаш Audio Out и го връзваш към Audio In на DVD - то. Избираш си входа към който си го вързал на DVD то и готово. Не е кой знае колко сложно. |
|
|
 |
Гост
|
Пуснато на: Съб Окт 27, 2007 20:21 Заглавие: |
|
|
става дума че незнаех какъв кабел трябва и съм с някакъв обикновен и ще трябва да си взимам скарт но с колко чинча да е в смисъл да работи и това и да мога да си гледам филми без проблеми ( и смяна на кабели) |
|
|
 |
RC Опитен потребител

|
Пуснато на: Съб Окт 27, 2007 20:33 Заглавие: |
|
|
| Anonymous написа: | става дума че незнаех какъв кабел трябва и съм с някакъв обикновен и ще трябва да си взимам скарт но с колко чинча да е в смисъл да работи и това и да мога да си гледам филми без проблеми ( и смяна на кабели) |
Прочети си книжките на двата уреда - там всичко е описано.
Обърни внимание на тази която е с "киното", там достатъчно подробно са описани различни варианти.
Ако пак не ти е ясно - качи картинки на частите имащи отношение към входовете и изходите на въпросните уреди.
Никой няма да седне сега да търси "мануалите" за да ти каже | Цитат: | | скарт но с колко чинча |
|
|
|
 |
|