| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
DESAN Нов потребител

|
Пуснато на: Пет Окт 26, 2007 22:21 Заглавие: проблем с тв фм тунер за компютър |
|
|
здравейте
значи преди около месец два си купих тв тунер Avermedia tv 7 Go със фм и там разни тинтири минтири да ама като го сложих на компа нещо не ми хареса картината и сeга вапроса ми е някой знае ли с какво да си изчистя картината та да гледам и аз като бял човек хубава телевизия начи питал сам сервиза там те го пробвали работел върнаха го а то ко му има показва си сички канали ама самата картина леко ми трепти в смисъл не цялата ами примерно ако има субтитри ми мърдат лево десно и много ме изнервя а на последък и едни вертикални черти забелязвам отгоре до долу варвят и тях не мога да ги изчистя иначе уж добре съм си направил връзките има си сплитер, телевизора си показва сносно а тунера не и се нервя и не мога да разбера защо става така а за повече инфо на кабелна съм "кейбълтел" за по конкретно
Последната промяна е направена от DESAN на Съб Окт 27, 2007 9:32; мнението е било променяно общо 1 път |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
zapad Опитен потребител

|
Пуснато на: Пет Окт 26, 2007 22:25 Заглавие: |
|
|
| отстрани си всички връзки и подай деректен сигнал само на тунера и ще разбереш къде ти е проблема |
|
|
 |
DESAN Нов потребител

|
Пуснато на: Пет Окт 26, 2007 22:29 Заглавие: |
|
|
| еми аз и това съм пробвал ама няма ефект |
|
|
 |
Гост
|
Пуснато на: Пет Окт 26, 2007 23:53 Заглавие: |
|
|
| Кофти е сигнала а и новите силиконови тунери са едни дървета нямам думи. Трябва ти силен сигнал за да работи като хората. Има една програмка dscaler пробвай с нея ако тръгне с твоя тунер. Тя чисти донякъде аз съм доволен от нея. Ако разклоняваш сигнала пробвай с усилвател. |
|
|
 |
DESAN Нов потребител

|
Пуснато на: Съб Окт 27, 2007 9:20 Заглавие: |
|
|
| ще пробвам а този усилвател какво представлява и колко струва ? |
|
|
 |
Bojilov Опитен потребител

|
Пуснато на: Съб Окт 27, 2007 9:23 Заглавие: Re: проблем с тв фм тунер за компютър |
|
|
| DESAN написа: | здравейте
значи преди около месец два си купих тв тунер Avermedia tv 7 Go със фм и там разни тинтири минтири да ама като го сложих на компа нещо не ми хареса картината и са вапроса ми е някой знае ли с какво да си изчистя картината та да гледам и аз като бял човек хубава телевизия начи питал сам сервиза там те го пробвали работел върнаха го а то ко му има показва си сички канали ама самата картина леко ми трепти в смисъл не цялата ами примерно ако има субтитри ми мърдат лево десно и много ме изнервя а на последак и едни вертикални черти забелязвам отгоре до долу варвят и тях не мога да ги изчистя иначе уж добре съм си направил връзките има си сплитер, тивилизора си показва сносно а тунера не и се нервя и не мога да разбера защо става така а за повече инфо на кабелна съм "кейбълтел" за по конкретно |
Старай се да пишеш по-грамотно ако обичаш...Мразя да давам забележки за граматика,ама това твоето кърти отвсякъде
-В 10 реда има една запетайка всичко на всичко,няма граматични знаци,няма изречения,няма дявол-всичко е една огромна каша от думи.Благодарение на това трябва на места да се прочете по 3 пъти докато се схване смисъла.
За грешките въобще не говоря.
Сега по същество-огледай си хубаво кабела,буксите и свръзките.да няма някъде където има връзка да е прекършена външната оплетка на кабела.
Пусни максималнио силен сигнал-без никакви сплитери и т.н.
И имай впредвид че в компютъра има излъчвания и кой знае колко качествено приемане без смущения е невъзможно-неслучайно навремето някои вадеха целия ВЧ-блок на тунера извън кутията на жици. _________________ Мегатрон-2007 ООД
На вниманието на всички бързащи-ако не ви е дадена оферта за някой артикул-значи ще ви я пратя по-късно и без да надавате зор и звъните! |
|
|
 |
DESAN Нов потребител

|
Пуснато на: Съб Окт 27, 2007 9:37 Заглавие: |
|
|
дръпнах си DScaler много хубава програмка. Но на мен не ми върши работа защото тези, които са я правили, за мойта марка не са чували а за връзките ще ги видя след малко откачам компа и при телевизора аи после ще пиша.  |
|
|
 |
DESAN Нов потребител

|
Пуснато на: Съб Окт 27, 2007 13:01 Заглавие: |
|
|
| пробвах го чертите се махнаха ама все още ми трепти се едно прожектирам нещо на плат и духа вятър |
|
|
 |
Филипов Опитен потребител

|
|
|
 |
DESAN Нов потребител

|
Пуснато на: Съб Окт 27, 2007 18:17 Заглавие: |
|
|
| чувал съм ама аз му викам сплитер което е кажи речи същото и въпреки него картината е пак същата. Между другото пропуснах да спомена веднъж използвах видеото за да правя запис на компа и картината не трептеше нз защо но от видеото е по добре картината |
|
|
 |
|