|
Форум за електроника Български форум за електроника, ремонти, схеми, документация
|
| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
evgevg Опитен потребител

|
Пуснато на: Вто Окт 30, 2007 23:56 Заглавие: Инструкция за експлоатация |
|
|
Колеги помните ли в инструкцията за Електрон да пише,че може да се пали огън върху него?Пък може като не е могъл да си го оправи сам да е решил да го запали.
 |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
showMANiak Опитен потребител

|
Пуснато на: Сря Окт 31, 2007 0:12 Заглавие: |
|
|
Защо мислиш са го направили със дървена кутия  _________________ Може и да бъркам..... |
|
|
 |
Bojilov Опитен потребител

|
Пуснато на: Сря Окт 31, 2007 0:16 Заглавие: |
|
|
Тва нищо не е-преди може би 10 години да е било-един лют селянин от околните села си беше носил в някакъв сервиз Електрон-380 да му сменят кинескоп.
Връща го у тях с чисто новия кинескоп самсунг,сяда пие 2-3 бързи ракии,щрак копчето да го пусне да му се радва обаче телевизора не ще.Ни вопъл ни стон.
Пил още 2 ракии-пак щрака-пак не ще електрона.
И като се ядоса оня ми ти лют българин,като го беше замлял с кирката-бой бой бой по електрона-докато стане на трески.
Та при мене беше дошъл година,две след тоя случай и ми кара един Електрон ама от ламповите да му го правя...
А пък кашона с тленните останки от онзи "прекопания" телевизор ги носеше,да скубя части от него,ако се налага.
В последствие след ремонта ми го и подари кашона с тленните останки.
Най-убавото е че точно важните неща-каскада,ТХО,двата високоволтови транзистора ги беше пощадил копача.
Но платки за ползавне немаше-всичко на саздърма.  _________________ Мегатрон-2007 ООД
На вниманието на всички бързащи-ако не ви е дадена оферта за някой артикул-значи ще ви я пратя по-късно и без да надавате зор и звъните! |
|
|
 |
evgevg Опитен потребител

|
Пуснато на: Сря Окт 31, 2007 0:27 Заглавие: |
|
|
| Божиле и аз имам много подобни случаи ама нямах тогава с какво да ги снимам.Няма да забравя как на един мангал преди години му оправих една София 21 и един Респром и вечерта като се почерпили решил да се направи на мъж и ги помлял.Сутринта идва и вика -Бате да ги оправиш пак,че снощи се напих и ги ударих в земята.Питам го защо а той ми обяснява,че било голямо геройство да счупиш телевизора.Лошото е,че вече нищо не ставаше от тях. |
|
|
 |
|
|
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети
|
|