|
Форум за електроника Български форум за електроника, ремонти, схеми, документация
|
| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
bluelemon Нов потребител

|
Пуснато на: Пет Ное 02, 2007 21:30 Заглавие: Малко помощ за домофон RL-004 |
|
|
| Здравейте! Вчера нещо взе да смърди около домофона на изгоряло. Домофона е модел RL-004 или поне има само това означение на него. От Пловдив съм и мисля че фирмата се казва "Хармония" или нещо от сорта, но не съм сигурен. Като го отворих и разгледах платката, има едно изгоряло съпротивление което е нагряло и един транзистор и той е отишъл по дяволите. Та питането ми е ако някой може да ми даде схемата за да знам какви са частите за да ги сменя, защото са бая овъгленки и поне на съпротивлението не се чете маркировката. Благодаря! |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
ELP Опитен потребител

|
Пуснато на: Съб Ное 03, 2007 7:17 Заглавие: |
|
|
| Най добре ,ако си в блок и има още хора със същите домофони да помолиш някой съсед да видиш в неговия какви са елементите. Честно казано ,обаче ,съмнявам се дали работи още домофонната ви уредба като цяло ! |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
|
|
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети
|
|