|
Форум за електроника Български форум за електроника, ремонти, схеми, документация
|
| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
Гост
|
Пуснато на: Съб Окт 20, 2007 12:06 Заглавие: Ремонт на монитор LG T710 PH |
|
|
| Здравейте колеги.Някой може ли да ми помогне с ремонта на този монитор.Дефекта е този: при ниска резолюция или когато работи под DOS картината е "отрязана" в десния край и постепенно се разпъва но не до края , менюто му няма синхронизация и се появява за по-малко от секунда и изчезва .При резолюция над 800x600 картината е перфектна но пак менуто му е без синхронизация.Пробвах с думп но не помогна , подмених и TDA 4841 но пак без резултат . Захранващите напрежения са в норма. |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
vladi46 Опитен потребител

|
Пуснато на: Съб Окт 20, 2007 13:00 Заглавие: |
|
|
Някой ел. кондензатор в корекциите? _________________ Кажат ли ми, че ще грее слънце, веднага слагам зимните гуми! |
|
|
 |
Гост
|
Пуснато на: Чет Ное 15, 2007 12:19 Заглавие: |
|
|
кои сигнали трябва да се проверят.осд-то го има но не се вижда защото процесора не получава правилни сигнали и не го проектира където трябва според мен.при липса на входен сигнал надписа за неговата липса бяга с голяма скорост по всички посоки и е на черти и нищо не се разбира.при подаване на сигнал картината спи-малко е изместена но ми се струва че от менюто ще се нагласи,проблема е че то не излиза.Имате ли някакви идеи  |
|
|
 |
|
|
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети
|
|