Форум за електроника Форуми Форум за електроника
Български форум за електроника, ремонти, схеми, документация

Въпроси/ОтговориВъпроси/Отговори   ТърсенеТърсене   ПотребителиПотребители   ГрупиГрупи   Регистрирайте сеРегистрирайте се 
 ПрофилПрофил   Влезте, за да видите съобщенията сиВлезте, за да видите съобщенията си   ВходВход 

Ремонт на монитор LG T710 PH

Създайте нова тема   Напишете отговор    Форум за електроника Форуми -> Ремонти на компютърна и офис техника-Computer and office equipment

Предишната тема :: Следващата тема  
Автор Съобщение
Гост

МнениеПуснато на: Съб Окт 20, 2007 12:06    Заглавие: Ремонт на монитор LG T710 PH Отговорете с цитат

Здравейте колеги.Някой може ли да ми помогне с ремонта на този монитор.Дефекта е този: при ниска резолюция или когато работи под DOS картината е "отрязана" в десния край и постепенно се разпъва но не до края , менюто му няма синхронизация и се появява за по-малко от секунда и изчезва .При резолюция над 800x600 картината е перфектна но пак менуто му е без синхронизация.Пробвах с думп но не помогна , подмених и TDA 4841 но пак без резултат . Захранващите напрежения са в норма.
Върнете се в началото
vladi46
Опитен потребител
Опитен потребител

Местожителство: Sofia

МнениеПуснато на: Съб Окт 20, 2007 13:00    Заглавие: Отговорете с цитат

Някой ел. кондензатор в корекциите?
Гост

МнениеПуснато на: Чет Ное 15, 2007 12:19    Заглавие: Отговорете с цитат

кои сигнали трябва да се проверят.осд-то го има но не се вижда защото процесора не получава правилни сигнали и не го проектира където трябва според мен.при липса на входен сигнал надписа за неговата липса бяга с голяма скорост по всички посоки и е на черти и нищо не се разбира.при подаване на сигнал картината спи-малко е изместена но ми се струва че от менюто ще се нагласи,проблема е че то не излиза.Имате ли някакви идеи Rolling Eyes
Върнете се в началото
Покажи мнения от преди:   
Създайте нова тема   Напишете отговор    Форум за електроника Форуми -> Ремонти на компютърна и офис техника-Computer and office equipment Часовете са според зоната GMT + 2 Часа
Страница 1 от 1

Към:  
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети