| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
tyrnokop Нов потребител

|
Пуснато на: Нед Ное 11, 2007 21:34 Заглавие: Незатварящ Магнит - вентил на Перла 05 |
|
|
Имам перланя "Перла 05" със следния проблем.
При отваряне на крана за подаване на вода към магнит - вентилите на пералнята, отделенията за прах започват да се пълнят без дори да съм включил Перлата. Водата постъпва непрекъснато и независимо от това на коя програма съм. Означава ли това че модулът с магнит-вентилите е повреден и трябва да се замени с нов или причината е по-сериозна и трябва да търся другаде?
Благодаря на отзовалите се. |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
pamporov Опитен потребител

|
Пуснато на: Нед Ное 11, 2007 21:38 Заглавие: |
|
|
| Най-вероятно има заседнала песъчинка в клапана, трябва да се отвори и почисти. |
|
|
 |
zapad Опитен потребител

|
Пуснато на: Нед Ное 11, 2007 21:46 Заглавие: |
|
|
| ако пералнята не е включена в контакта и при пускане на водата започне да пълни вода-сменяш магнит-вентилите и си готов |
|
|
 |
Radko Опитен потребител

|
Пуснато на: Пон Ное 12, 2007 11:44 Заглавие: |
|
|
Разглоби го и го почисти, не е сложно. Понякога се натрупват отлагания по затварящия детайл, или попадат песъчинки в леглото му. Провери и пружинката, която го връща в затворено положение. _________________ skype: radko56 |
|
|
 |
tyrnokop Нов потребител

|
Пуснато на: Вто Ное 13, 2007 1:02 Заглавие: |
|
|
Благодаря на Radko, zapad i pamporov. Старият вентил се оказа сцепен като и от трите отверстия капеше вода, въпреки че бях натегнал маркучетата докрай. Купих си нов. Струва 11,50 лв. Смених го и пералнята сработи. _________________ Нищо не е станало, докато не стане. |
|
|
 |
|