|
Форум за електроника Български форум за електроника, ремонти, схеми, документация
|
| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
shtastlivko Нов потребител

|
Пуснато на: Пон Ное 12, 2007 22:00 Заглавие: Продавам/Заменям Meizu E-PDA V16 |
|
|
Телефона е внесен от Китай и там е произведен. На 3-ри седмици е и няма никъкви забележки по корпуса (постоянно е в калъфче). Работи перфектно!!!
Екстри: 2-ве камери, задна 3.0мп, предна 1.3мп.; Тъч скрийн; работа с две карти ЕДНОВРЕМЕННО; Блутут; МП3, МП4 Плейар; Медияплейар; 3 инчов дисплей; 3д звук(много силен); вибрация и мн други..
В комплекта: 2-ве батерии, Хендсфрии, дата кабел(може да се ползва като зарядно от ПС), зарядно, диск и кожено калъфче,което съм шил по поръчка.
Цена 360лв.
Може бартер за Сони Ериксон К800и с леко доплащане или за Нокиа 6300 с леко доплащане. Бартера е възможен, защото тоя ми е подарък но на мен не ми харесва. Трудно боравя с него. Искам нещо по-просто! Пращам снимки на заинтересованите и сериозни куповачи.
От Сливен съм но за други градове пращам по Еконт Експрес с наложен платеж.
За връзка с мен: e-mail [email protected]
skype antonio_atanasov
Моля тези които нямат интерес към обявата да не пускат излишни коментари! Благодаря за разбирането!
Заглавието коригирано. Пишете какво точно продавате - определено не е това, което твърдите.  |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
getzata Опитен потребител

|
Пуснато на: Вто Ное 13, 2007 0:00 Заглавие: |
|
|
бартер за 6670 с доплащане интересува ли те
и сигурен ли си за модела , щото н95 е с 5мпх камера и няя тъч скрииин и не работи с две карти и т.н _________________ Всичко е ток и жици... |
|
|
 |
Гост
|
Пуснато на: Вто Ное 13, 2007 9:19 Заглавие: |
|
|
| getzata написа: | бартер за 6670 с доплащане интересува ли те
Не ме кефи тоя модел. Ако искаш сделка приготви си парички.
и сигурен ли си за модела , щото н95 е с 5мпх камера и няя тъч скрииин и не работи с две карти и т.н |
Сигурен съм в модела ДА! Само искам да те питам ти какво очакваш телефона който се продава по магазините в БГ е по 1500лв. а аз да ти го дам за 360?! Този телефон е от Китай и е модификация с почти всички неща като този тук в магазините само че цената е мн по ниска. |
|
|
 |
Private Опитен потребител

|
Пуснато на: Вто Ное 13, 2007 11:44 Заглавие: |
|
|
| Гост написа: | | Сигурен съм в модела ДА! |
Кое от двете продаваш: Meizu E-PDA V16 или Nokia N95?
 _________________ -= All our life, we are beta testers =- |
|
|
 |
Гост
|
Пуснато на: Вто Ное 13, 2007 12:12 Заглавие: |
|
|
| телефона в ляво.. |
|
|
 |
|
|
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети
|
|