Форум за електроника Форуми Форум за електроника
Български форум за електроника, ремонти, схеми, документация

Въпроси/ОтговориВъпроси/Отговори   ТърсенеТърсене   ПотребителиПотребители   ГрупиГрупи   Регистрирайте сеРегистрирайте се 
 ПрофилПрофил   Влезте, за да видите съобщенията сиВлезте, за да видите съобщенията си   ВходВход 

Продавам/Заменям Meizu E-PDA V16

Създайте нова тема   Напишете отговор    Форум за електроника Форуми -> Купувам / Продавам / Заменям - Buy / sell / trade

Предишната тема :: Следващата тема  
Автор Съобщение
shtastlivko
Нов потребител
Нов потребител

Местожителство: Sliven

МнениеПуснато на: Пон Ное 12, 2007 22:00    Заглавие: Продавам/Заменям Meizu E-PDA V16 Отговорете с цитат

Телефона е внесен от Китай и там е произведен. На 3-ри седмици е и няма никъкви забележки по корпуса (постоянно е в калъфче). Работи перфектно!!!
Екстри: 2-ве камери, задна 3.0мп, предна 1.3мп.; Тъч скрийн; работа с две карти ЕДНОВРЕМЕННО; Блутут; МП3, МП4 Плейар; Медияплейар; 3 инчов дисплей; 3д звук(много силен); вибрация и мн други..
В комплекта: 2-ве батерии, Хендсфрии, дата кабел(може да се ползва като зарядно от ПС), зарядно, диск и кожено калъфче,което съм шил по поръчка.

Цена 360лв.
Може бартер за Сони Ериксон К800и с леко доплащане или за Нокиа 6300 с леко доплащане. Бартера е възможен, защото тоя ми е подарък но на мен не ми харесва. Трудно боравя с него. Искам нещо по-просто! Пращам снимки на заинтересованите и сериозни куповачи.

От Сливен съм но за други градове пращам по Еконт Експрес с наложен платеж.
За връзка с мен: e-mail [email protected]
skype antonio_atanasov

Моля тези които нямат интерес към обявата да не пускат излишни коментари! Благодаря за разбирането!

Idea Arrow Arrow Arrow Заглавието коригирано. Пишете какво точно продавате - определено не е това, което твърдите. Exclamation
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла
getzata
Опитен потребител
Опитен потребител

Местожителство: Пловдив

МнениеПуснато на: Вто Ное 13, 2007 0:00    Заглавие: Отговорете с цитат

бартер за 6670 с доплащане интересува ли те

и сигурен ли си за модела , щото н95 е с 5мпх камера и няя тъч скрииин и не работи с две карти и т.н
Гост

МнениеПуснато на: Вто Ное 13, 2007 9:19    Заглавие: Отговорете с цитат

getzata написа:
бартер за 6670 с доплащане интересува ли те
Не ме кефи тоя модел. Ако искаш сделка приготви си парички.

и сигурен ли си за модела , щото н95 е с 5мпх камера и няя тъч скрииин и не работи с две карти и т.н

Сигурен съм в модела ДА! Само искам да те питам ти какво очакваш телефона който се продава по магазините в БГ е по 1500лв. а аз да ти го дам за 360?! Този телефон е от Китай и е модификация с почти всички неща като този тук в магазините само че цената е мн по ниска.
Върнете се в началото
Private
Опитен потребител
Опитен потребител

МнениеПуснато на: Вто Ное 13, 2007 11:44    Заглавие: Отговорете с цитат

Гост написа:
Сигурен съм в модела ДА!

Кое от двете продаваш: Meizu E-PDA V16 или Nokia N95?

Гост

МнениеПуснато на: Вто Ное 13, 2007 12:12    Заглавие: Отговорете с цитат

телефона в ляво..
Върнете се в началото
Покажи мнения от преди:   
Създайте нова тема   Напишете отговор    Форум за електроника Форуми -> Купувам / Продавам / Заменям - Buy / sell / trade Часовете са според зоната GMT + 2 Часа
Страница 1 от 1

Към:  
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети