| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
Гост
|
Пуснато на: Пон Ное 12, 2007 17:39 Заглавие: монитор 170s4- захранване |
|
|
| Плува захранването на TEA1533AP(1-и крак vcc).Филтрови кондензатори-сменени.Монитора естествено не тръгва.Някой може ли да ми даде съвет откъде мога намеря схема,защото ми е трудно да проследя захранването на чипа-има доста елементи. |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
Bojilov Опитен потребител

|
Пуснато на: Пон Ное 12, 2007 18:46 Заглавие: |
|
|
Вземи се регистрирай де-па дай един и-мейл.Така дори и някой да я има схемата-къде да ти я прати-по водопровода ли? _________________ Мегатрон-2007 ООД
На вниманието на всички бързащи-ако не ви е дадена оферта за някой артикул-значи ще ви я пратя по-късно и без да надавате зор и звъните! |
|
|
 |
Гост
|
Пуснато на: Пон Ное 12, 2007 20:14 Заглавие: |
|
|
Прав сте Божилов.Интересувах се някой линк да ми кажат,но май ще е трудна работа-стар модел,спряна поддръжка от филипс и т.н.А иначе-не искам да се регистрирам Живи-здрави. |
|
|
 |
fullcontrol Нов потребител

|
Пуснато на: Вто Ное 13, 2007 5:04 Заглавие: |
|
|
| пин1 е vcc требва да има за старт 11v не сам сигорен дали е задалзително. смени оптикуплера! провери дали има6 стабилен изход 8 или 12v от смпс то провери диодите! тръабва да има захранване на просесорат!!! на монитора успехи |
|
|
 |
Гост
|
Пуснато на: Вто Ное 13, 2007 12:41 Заглавие: |
|
|
Смятах темата за приключена,но се налага да ти отговоря.При нестабилно захранване на шим/резонанс контролера е нормално да плуват и всички вторични напрежения Така че каквото и да стигне до процесора не ми върши работа.Иначе благодаря за съветите. |
|
|
 |
Гост
|
Пуснато на: Чет Ное 15, 2007 15:03 Заглавие: |
|
|
| Оказа се дефектна TEA1533.При занижено напрежение на 1 крак(vcc) чипа влиза в safe restart mode.Трябваше да прегледам дейташийта по-рано.Всичко си е написано. |
|
|
 |
|