|
Форум за електроника Български форум за електроника, ремонти, схеми, документация
|
| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
muxaun Нов потребител

|
Пуснато на: Сря Ное 14, 2007 16:05 Заглавие: Колекция от мобилни телефони |
|
|
ето да се повеселите с гледане на част от моята колекция, станаха над 55 модела.
ако имате стари непотребни мобилни антики, даже развалени, и ви е жал да ги хвърляте,може да ги харесам
http://www.bgalbum.com/thumbnails.php?album=8200 |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
Bojilov Опитен потребител

|
Пуснато на: Сря Ное 14, 2007 16:26 Заглавие: |
|
|
Филипс Дига искаш?
Чисто нов,въобще не е ползван,оригиналния кожен калъф и зарядно.
Батерията му е капут обаче. _________________ Мегатрон-2007 ООД
На вниманието на всички бързащи-ако не ви е дадена оферта за някой артикул-значи ще ви я пратя по-късно и без да надавате зор и звъните! |
|
|
 |
Skrew Активен потребител

|
Пуснато на: Нед Ное 18, 2007 0:50 Заглавие: |
|
|
Ха ха съмишленик и аз имам с какво да се похваля, но трябва да ги снимам може да имам и аз над 50 модела- не съм ги броил. Ще ги снимам и ще пратя снимки да видиш каква колекция имам и аз Идеята ми е от 6-7 години и от тогава до сега само събирамм, но стари наистина стари телефони, за жалост някои от тях не работят и изглеждат ужасяващо, но са ми ценни и така, защото запазват в тях времето си, в което са работили.  _________________ Вярата е НЕЗНАНИЕ.
Знанието изключва вярата,защото който ЗНАЕ е наясно, че няма на кого да вярва.
Липсата на вяра при знаещият е напълно нормална. |
|
|
 |
Milen_haskovo Опитен потребител

Регистриран на: 11 Фев 2005 Мнения: 1404 Местожителство: София/Хасково
|
Пуснато на: Пон Ное 19, 2007 17:49 Заглавие: |
|
|
Трябва някоя неделя да минете през автопазара в Димитровград, стари неработещи или в неизвестно състояние телефони се продават на килограм Кашонче 10-20-30 лева, според тва колко е голямо  _________________ Както си работеше и спря... |
|
|
 |
dtmf Опитен потребител

|
Пуснато на: Пон Ное 19, 2007 23:51 Заглавие: Re: Колекция от мобилни телефони |
|
|
| muxaun написа: | ето да се повеселите с гледане на част от моята колекция, станаха над 55 модела.
ако имате стари непотребни мобилни антики, даже развалени, и ви е жал да ги хвърляте,може да ги харесам
http://www.bgalbum.com/thumbnails.php?album=8200 |
за подаряване-Имам ериксон т39, прегрях му платката като си играх с горещия въздух за запояване, ериксон т100 - мисля че работи но не е много сигурно, нокиа 6150 - намокряна и клеясала.
На някой да му се намира ериксон т39 работещ, пак ми се иска да ползвам такъв, заедно с новите ми ) |
|
|
 |
|
|
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети
|
|