| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
Milen_haskovo Опитен потребител

Регистриран на: 11 Фев 2005 Мнения: 1404 Местожителство: София/Хасково
|
Пуснато на: Чет Ное 15, 2007 23:24 Заглавие: Купувам 2 броя стрелкови индикатора |
|
|
Търся като тоя черния на снимката или други дето да стоят добре като индикатор за ток до 100мА на лампов усилвател... За предпочитане по-дребни като рамери, нямам място за големите. Тоя черния на снимката е някъв руски... _________________ Както си работеше и спря... |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
NicKo Опитен потребител

|
Пуснато на: Пет Ное 16, 2007 0:21 Заглавие: |
|
|
| Милене,имам два ама са разграфени на dB и май няма да ти вършат работа.За какво точно ще ги ползваш, че не разбрах.Ако мислиш, че ще ти влезнат в употреба ще ти ги дам. |
|
|
 |
Milen_haskovo Опитен потребител

Регистриран на: 11 Фев 2005 Мнения: 1404 Местожителство: София/Хасково
|
Пуснато на: Пет Ное 16, 2007 14:26 Заглавие: |
|
|
Трябват ми да изглеждат по-стари, няма значение на какво за разграфени - ще си начертая или ще принтирам графиката дето ми трябва... Ама щом за разграфени за dB не ми се вярва да изглеждат ретро... _________________ Както си работеше и спря... |
|
|
 |
NicKo Опитен потребител

|
Пуснато на: Пет Ное 16, 2007 17:23 Заглавие: |
|
|
| Milen_haskovo написа: | | Трябват ми да изглеждат по-стари, няма значение на какво за разграфени - ще си начертая или ще принтирам графиката дето ми трябва... Ама щом за разграфени за dB не ми се вярва да изглеждат ретро... | Еми не са много ретро.От ролков магетофон са. |
|
|
 |
|