|
Форум за електроника Български форум за електроника, ремонти, схеми, документация
|
| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
kingsteve Нов потребител

|
Пуснато на: Сря Окт 10, 2007 10:40 Заглавие: Firmware Update за DVD NEO E-70 |
|
|
| Имам проблем с четенето на някои DIVX филми. Освен това субтитрите са мн. малки и не добре центрирани на екрана. Ако някой има идея откъде може да се намери Firmware за този боклук и как да се UpDate-не споделете pls. 10x |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
rrado Гост
|
Пуснато на: Пон Ное 19, 2007 13:22 Заглавие: Re: Firmware Update за DVD NEO E-70 |
|
|
| kingsteve написа: | | Имам проблем с четенето на някои DIVX филми. Освен това субтитрите са мн. малки и не добре центрирани на екрана. Ако някой има идея откъде може да се намери Firmware за този боклук и как да се UpDate-не споделете pls. 10x | Значи нищо не можеш да направиш уреда си е това което го виждаш боклук е до толкова до колко и цената е ниска,субтитрите не мисля че ще ги фикснеш,а колкото до DIVX-a сигорно Процесора на декодера подаржа определена версия 3.1 или 5 така чее ..... |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
|
|
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети
|
|