|
Форум за електроника Български форум за електроника, ремонти, схеми, документация
|
| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
nuffe Нов потребител

|
Пуснато на: Пон Ное 26, 2007 23:57 Заглавие: Някой иска ли да поиграем малко онлайн Шах |
|
|
| ако някой иска да поиграем малко шах в www.bulchess.com ... да ми пише потребителското ми име там е иван |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
Bojilov Опитен потребител

|
Пуснато на: Вто Ное 27, 2007 1:27 Заглавие: |
|
|
Ъъъъ шаха във интернет е според мен безсмислена работа...
Пробвал съм да играя...Най-честото явление е отсрещния да си пусне на компютъра я Fritz я Hiarcs я Shredder и да играе ходовете ти срещу него-а ответните ходове на компютъра да ги играе срещу тебе....
Познай кога ше спечелиш.
Подсказка-на кукуво лято.
Белота е същата гадост в интернет-там пък е пълно със скайпващи двойки.
Затва от отдавна съм се зарекъл в интернет такива неща да не играя.
Затва мушкаш дъската под мишница,слагаш в торбата едно парче салам и бутилче домашна ракия за подгряване на фрицовете и отиваш на някой авер на гости и това е-така се играе истински шах.Останалото в 95% от случаите съм се убедил че е чийт отсекъде. _________________ Мегатрон-2007 ООД
На вниманието на всички бързащи-ако не ви е дадена оферта за някой артикул-значи ще ви я пратя по-късно и без да надавате зор и звъните! |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
|
|
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети
|
|