Форум за електроника Форуми Форум за електроника
Български форум за електроника, ремонти, схеми, документация

Въпроси/ОтговориВъпроси/Отговори   ТърсенеТърсене   ПотребителиПотребители   ГрупиГрупи   Регистрирайте сеРегистрирайте се 
 ПрофилПрофил   Влезте, за да видите съобщенията сиВлезте, за да видите съобщенията си   ВходВход 

Купувам цифров фотоапарат

Създайте нова тема   Тази тема е заключена - не можеш да отговаряте или да променяте мнения    Форум за електроника Форуми -> Купувам / Продавам / Заменям - Buy / sell / trade

Предишната тема :: Следващата тема  
Автор Съобщение
zebrataaaa
Нов потребител
Нов потребител

МнениеПуснато на: Нед Дек 30, 2007 17:54    Заглавие: Купувам цифров фотоапарат Отговорете с цитат

Търся си сравнително евтин цифров фотоапарат да речем до 60-80лв /като поемам разноските по куриера , ако е от друго населено място- работя с ЕКОНТ / По възможност фотоапарата да е с фул пакет, разбира се да няма дефекти и т.н , гаранцията е предимство ! да е 5 или над 5 мегамиксела:)
Ако имате предложения за мен , моля пишете на [email protected]
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла
RC
Опитен потребител
Опитен потребител

МнениеПуснато на: Нед Дек 30, 2007 18:47    Заглавие: Re: Купувам цифров фотоапарат Отговорете с цитат

zebrataaaa написа:
..... ако е от друго населено място.....

А ти ще да си от "голямото село" вероятно. Smile

Казват, че по Коледа ставали чудеса, може пък някой и да ти подари Smile
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя
zebrataaaa
Нов потребител
Нов потребител

МнениеПуснато на: Нед Дек 30, 2007 19:31    Заглавие: Отговорете с цитат

Очаквам само сериозни предложения!
мерси и весели празници !
Върнете се в началото
wasp
Активен потребител
Активен потребител

Местожителство: Силистра

МнениеПуснато на: Нед Дек 30, 2007 20:50    Заглавие: СУПЕР Фото Отговорете с цитат

Ако има 2 броя някъде 5 мегапикселови апарати за тая обявена цена, моля "завиите" ми и за мен единия! Говоря сериозно! И аз искам!

(Мани-мани - хем фул пакет (сигурно с 4 ГБ карта), хем здрав, хем НАД 5 мегапиксела, с гаранция за предпочитане... аз искам и професионален с отделни обективи, на цена 60-80 лева!!!!)

След 10 г може и толкова да струват ...

Сори, спамя ама... не мога се въздържа!
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
bai_tishan
Опитен потребител
Опитен потребител

Местожителство: Велико Търново

МнениеПуснато на: Нед Дек 30, 2007 21:28    Заглавие: Re: Купувам цифров фотоапарат Отговорете с цитат

zebrataaaa написа:
Търся си сравнително евтин цифров фотоапарат да речем до 60-80лв /като поемам разноските по куриера , ако е от друго населено място- работя с ЕКОНТ / По възможност фотоапарата да е с фул пакет, разбира се да няма дефекти и т.н , гаранцията е предимство ! да е 5 или над 5 мегамиксела:)
Ако имате предложения за мен , моля пишете на [email protected]

Имам един LUMIX като за тебе(твоите изисквания)-6 мегапиксела,12 оптичен зум,2GB карта,плен комплект кабели и зарядно.Само 60лв.Опааааа сори забравих една нула 600лв.
Ти от луната ли падаш-там цените може и толкова да са Twisted Evil
Vaklin
Опитен потребител
Опитен потребител

МнениеПуснато на: Пон Дек 31, 2007 0:53    Заглавие: Отговорете с цитат

Олимпус Мю НЕРАБОТЕЩ (пъхали са му някакво китайско захранване) 4.1 мегапиксела. 45 лева. Има и батерия.
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
dakiss
Опитен потребител
Опитен потребител

Местожителство: Ямбол

МнениеПуснато на: Вто Яну 01, 2008 12:40    Заглавие: Re: Купувам цифров фотоапарат Отговорете с цитат

zebrataaaa написа:
Търся си сравнително евтин цифров фотоапарат ....

Сиромах човек .... жив дявол. Направо не знам защо не иска и да е в комплект с фотопринтер, че да не се харчи после отделно за принтера.

Пък и що да не стане за толкоз левчета ....... като $ стане по 10 стотинки - както е тръгнало Wink ...... 60 лева стават стабилна сума в $ Very Happy
zebrataaaa
Нов потребител
Нов потребител

МнениеПуснато на: Вто Яну 01, 2008 13:57    Заглавие: Отговорете с цитат

Явно сте хора - комплексари , чието единствено забавление и развлечение е - да дават ненужното си мнение по всички въпроси. Съжалявам за грубия език...но след това което прочетох горе , не мога да реагирам по друг начин ! Запазете си коментара за себе си...така поне , можете да изглеждате по-умни !
Върнете се в началото
Покажи мнения от преди:   
Създайте нова тема   Тази тема е заключена - не можеш да отговаряте или да променяте мнения    Форум за електроника Форуми -> Купувам / Продавам / Заменям - Buy / sell / trade Часовете са според зоната GMT + 2 Часа
Страница 1 от 1

Към:  
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети