| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
borko 30 Опитен потребител

|
Пуснато на: Пон Ное 26, 2007 17:49 Заглавие: Едно питане |
|
|
| Преди малко ремонтирах един фунай 2000амк7.Проблема беше в захранването но както и да е ,при пускане от копчето на телевизора телевизора влиза първо в AV и трябва да се натисне с бутон за каналите за да превключи на тунера .Та питането ми е това нормално ли е и с дистанционно то като се изключва и включва на стендбай дали така ще прави или това е само при първоначално пускане на захранването.До сега ня бях обръщал внимание на фунаите дали имат такава особеност някаква или този има още някакъв дефект.Неприятно ще е ако и от дистанционното при пускане първо влиза в AV и после трябва да превключваш каналите.Питам ви защото да не викам човека да го взима още ако това е дефект щото не ми донесе и дистанционното да пробвам. |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
nobodyshadow Опитен потребител

|
Пуснато на: Пон Ное 26, 2007 18:08 Заглавие: |
|
|
Аз имам фунай в къщи и не се получава това което казваш.Ако си го изключил на АВ като го включиш е на АВ,и обратно.Моя телевизор е мк-8 ,но не вярвам да има разлики в тази ситуация точно. _________________ Не мога да знам всичко,а и не искам.Тогава би било прекалено лесно и скучно! |
|
|
 |

|
Пуснато на: Пон Ное 26, 2007 18:14 Заглавие: |
|
|
| При включване от контакта и натискане после бутон за каналите влиза в AV и при следващо натискане на стрелка за каналите отива на канала на който е бил преди да го изключа.Пробвай така на твоя че ако не прави така да я мисля и таз простотия сега откъде е .То пък и човека не каза за такова нещо каза само не тръгвал и толкоз,ама да не е като го вземе да пита що така прави |
|
|
 |
ivankrivodol Опитен потребител

|
Пуснато на: Пон Ное 26, 2007 18:22 Заглавие: |
|
|
| Все си мисля, че има и някакви разлики в процесорите, въпреки, че по принцип са еднакви. Аз съм засичал при такива Фунаи следното - след изключване от мрежовия ключ и след това пускане винаги минава първо в stby - докато при други след такова нещо ТВ си стартира. Аз също имам и един Фунай МК8, но след пускане винаги тръгва на канал, а не на AV. |
|
|
 |

|
Пуснато на: Пон Ное 26, 2007 18:28 Заглавие: |
|
|
Уф,чудя се да го ровичкам ли пак  |
|
|
 |
Bojilov Опитен потребител

|
Пуснато на: Пон Ное 26, 2007 18:32 Заглавие: |
|
|
Борко,дискутирано е многократно във форума.
Не е нормално!
Смени паметта.
И пусни търсачката да видиш колко писано има по въпроса.
Не че търсачката ще ти хване и твоята тема един ден като му се наложи на някой друг да търси де...
Плещим си ние да се пише FUNAI , а не
за да може на някой утре като му дотрябва да го намери с търсачката,щото търсачката от кирилица и латиница не разбира ама един вид си говорим на шапката. _________________ Мегатрон-2007 ООД
На вниманието на всички бързащи-ако не ви е дадена оферта за някой артикул-значи ще ви я пратя по-късно и без да надавате зор и звъните! |
|
|
 |

|
Пуснато на: Пон Ное 26, 2007 18:41 Заглавие: |
|
|
| Вярно бе !Това първо трябваше да направя ама....С празна ще работи ли или да търся дъмп? |
|
|
 |
Bojilov Опитен потребител

|
Пуснато на: Пон Ное 26, 2007 18:46 Заглавие: |
|
|
работи и с празна _________________ Мегатрон-2007 ООД
На вниманието на всички бързащи-ако не ви е дадена оферта за някой артикул-значи ще ви я пратя по-късно и без да надавате зор и звъните! |
|
|
 |
RC Опитен потребител

|
Пуснато на: Пон Ное 26, 2007 18:49 Заглавие: |
|
|
И за дъмп-а имаше една дълга тема (за некои представители на тази марка). |
|