| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
Nikolai_1 Опитен потребител

|
Пуснато на: Чет Ное 22, 2007 20:30 Заглавие: хоризонтални помпи |
|
|
| Можеби темата не е много за този форум,но можете ли да ми предоставите информация за българските хоризонтални помпи и по-точно ми трябват размерите на всички елементи по помпата и материалът от който са изработени.В сайта на Vipom имаше само чертежи,но не и размери на елементите. |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
bamze Опитен потребител

|
Пуснато на: Чет Ное 22, 2007 21:18 Заглавие: |
|
|
Не си написал нито вида на хоризонталната помпа ( струйна,многостъпална,центробежна и тн..) нито с какво предназначение ще се ползва . Пък да неговорим за мощност и скорост на двигателя  _________________ Иво Банов |
|
|
 |
Nikolai_1 Опитен потребител

|
Пуснато на: Чет Ное 22, 2007 21:50 Заглавие: |
|
|
| bamze написа: | Не си написал нито вида на хоризонталната помпа ( струйна,многостъпална,центробежна и тн..) нито с какво предназначение ще се ползва . Пък да неговорим за мощност и скорост на двигателя  |
Правилно!Извинявам се.
Става дума за многостъпални помпи за вода.А за мощността няма знчение-трябват ми всички модели (многостъпални) по принцип.  |
|
|
 |
Фикри Нури Опитен потребител

|
Пуснато на: Пет Ное 23, 2007 6:01 Заглавие: Re: хоризонтални помпи |
|
|
| Nikolai_1 написа: | | ...и по-точно ми трябват размерите на всички елементи по помпата и материалът от който са изработени.... . |
Това, което искаш е невъзможно. Някой трябва да има налице техническата документация, която е собственост на производителя. Всеки притежаващ тези чертежи може да започне производство.
По принцип ако човек е тръгнал да проектира дадена установка с подобни помпи, му трябват присъединителните и габаритни размери на същите. Тях ги има тук:
http://www.turbo-cb.com/bg/katalog.pdf _________________ http://www.velox-systems.eu/
В скайпа: filikon |
|
|
 |
|