| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
disela Опитен потребител

|
Пуснато на: Съб Дек 01, 2007 22:13 Заглавие: Въпрос за говорителите в гсм-а |
|
|
Здравейте искам да попитам тези говорителчета дето свирят мп3-та в телефоните, на какви честоти работят,и от къде мога да купя такива ?
Намислил съм тук на една нокия 6600 (в нея има доста място)да сменя оригинялния спийкър със някъкъв от сони-ериксон, пробвах със говорителче от слушалка но звукът е доста слаб
Можеби ако се ползва някъкво мини усилвателче, дайте идей, че ми се майстори нещо
 |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
disela Опитен потребител

|
Пуснато на: Съб Дек 01, 2007 22:18 Заглавие: |
|
|
туко що попаднах на ето това
Speaker Amplifier ML2620
http://www.okisemi.com/en/topics/onsei_lsi/000783.html
ама ми се види че доста ток иска
на мен идеята ми е ако може да се захранва от самата батерия на телефона, то по принцип незнам, ама битрябвало да стане някъкси
както к750 свири силно, но сигорно не е само от говорителите трябва да има още нещо
Power supply voltage
- IOVDD : 1.65~3.60V
- LVDD : 2.25~2.75V (up to 2.90V under the special condition)
- HVDD: 2.7~5.5V |
|
|
 |
Колев Опитен потребител

|
Пуснато на: Съб Дек 01, 2007 23:13 Заглавие: |
|
|
| Преди бях попаднал на един Сони Ериксон K700 на който говорителчето му беше заминало. Бяха му сложили такъв от K750. Свиреше осезаемо по силно. Това ме навежда на мисълта че самите говорителчета ги ограничават по някакъв начин да свирят по слабо. Ако можеш намери някой говорител от К750 и пробвай. |
|
|
 |
disela Опитен потребител

|
Пуснато на: Съб Дек 01, 2007 23:20 Заглавие: |
|
|
| Колев написа: | | Преди бях попаднал на един Сони Ериксон K700 на който говорителчето му беше заминало. Бяха му сложили такъв от K750. Свиреше осезаемо по силно. Това ме навежда на мисълта че самите говорителчета ги ограничават по някакъв начин да свирят по слабо. Ако можеш намери някой говорител от К750 и пробвай. |
то няма каде да го намеря ами трябва да го купя
някъде онлайн да знаеш да се продават  |
|
|
 |
bai_tishan Опитен потребител

Регистриран на: 12 Фев 2005 Мнения: 5792 Местожителство: Велико Търново
|
Пуснато на: Нед Дек 02, 2007 19:13 Заглавие: |
|
|
| disela написа: | туко що попаднах на ето това
Speaker Amplifier ML2620
http://www.okisemi.com/en/topics/onsei_lsi/000783.html
ама ми се види че доста ток иска
на мен идеята ми е ако може да се захранва от самата батерия на телефона, то по принцип незнам, ама битрябвало да стане някъкси
както к750 свири силно, но сигорно не е само от говорителите трябва да има още нещо
|
Няма да стане тва дето си мислиш.Чипа се управлява по шина от проца на телефона.Това не е TDA2003  _________________ Хайде няма какво да се залъгваме, и по- хубави сме виждали и по- грозни сме е***и. |
|
|
 |
disela Опитен потребител

|
Пуснато на: Пон Дек 03, 2007 19:44 Заглавие: |
|
|
некси неможели с нещо да се усили звука
някой да знае какви са параметрите на тези говорителчета ? |
|
|
 |
Milen_haskovo Опитен потребител

Регистриран на: 11 Фев 2005 Мнения: 1404 Местожителство: София/Хасково
|
Пуснато на: Вто Дек 04, 2007 21:16 Заглавие: |
|
|
Бях гледал един луд фен, направил си усилвателче със SMD-та в обемен монтаж, целия усилвател беше "налепен" около магнита на говорителчето - имаше не повече от 10 елемента. По неговото мнение се разбира че свирело далеч по-силно и било качествено  _________________ Както си работеше и спря... |
|
|
 |
|