| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
pepi_voinishki1957 Опитен потребител

|
Пуснато на: Чет Ное 29, 2007 15:29 Заглавие: Търся схема за ORION мод. TV3782tx |
|
|
С процесор SAA 5531ps/n4/0329 и видео STV2246 На шасито пише на едно място ST 2A.Проблема е че си седи в ST.B. Свето диода реагира на дистанционното /присветква но не пали/.Клиента твърди ,че като държи продължително време /десетина минути/ бутона за старт на дистанцията т.в.то накрая стартира.Умориха ни се вече очите и не ми се проследяват пистите за това моля за схема.Благодаря предварително. _________________ "Само най-мъдрите и най-глупавите не се поддават на обучение." Конфуций |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
dima Опитен потребител

|
Пуснато на: Чет Ное 29, 2007 15:40 Заглавие: |
|
|
Според мен би трябвало да е шаси CTS-AA,проверете си пощата. _________________ Димитър |
|
|
 |

|
Пуснато на: Чет Ное 29, 2007 15:59 Заглавие: |
|
|
Дима ,благодаря! _________________ "Само най-мъдрите и най-глупавите не се поддават на обучение." Конфуций |
|
|
 |

|
Пуснато на: Съб Дек 01, 2007 15:15 Заглавие: |
|
|
И схема ми прати Дима и аз подмених всички елементи без ценера и диода в това стъпало за ST.B. и резултат никакъв.Интересното е че като вдигна във въздуха 30 краче на процесора почва да се гаси и пали явно пуска и спира Н импулсите но стабилизатора си остава естественно включен на 8в.Въпросът ми е дали да го оставя така и има ли някаква опасност ако STV е под постоянно напрежение .Мисля си че това стъпало на 30 то краче за ST.B.нещо се е прецакало а цял проц за едно краче не си струва  _________________ "Само най-мъдрите и най-глупавите не се поддават на обучение." Конфуций |
|
|
 |
|