Форум за електроника Форуми Форум за електроника
Български форум за електроника, ремонти, схеми, документация

Въпроси/ОтговориВъпроси/Отговори   ТърсенеТърсене   ПотребителиПотребители   ГрупиГрупи   Регистрирайте сеРегистрирайте се 
 ПрофилПрофил   Влезте, за да видите съобщенията сиВлезте, за да видите съобщенията си   ВходВход 

Търся две игри за SonyEricsson

Създайте нова тема   Напишете отговор    Форум за електроника Форуми -> Мобилни комуникации - Mobile communications

Предишната тема :: Следващата тема  
Автор Съобщение
Velkov
Опитен потребител
Опитен потребител

Местожителство: София-ж.к.Люлин 3

МнениеПуснато на: Нед Ное 25, 2007 17:14    Заглавие: Търся две игри за SonyEricsson Отговорете с цитат

Някои ще може ли да ми помогне с две игри за GSM ?Търся табла и белот за Sony Ericsson k810i,ще можете ли да ми дадете директен саит за тези игри???
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла
dtmf
Опитен потребител
Опитен потребител

МнениеПуснато на: Нед Ное 25, 2007 20:27    Заглавие: Re: Търся две игри за SonyEricsson Отговорете с цитат

Velkov написа:
Някои ще може ли да ми помогне с две игри за GSM ?Търся табла и белот за Sony Ericsson k810i,ще можете ли да ми дадете директен саит за тези игри???

табли има няколко, белот май не съм срещал, а само сантасе. потърси на www.seclub.org за таблата, ако не я намериш , пиши
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
Гост

МнениеПуснато на: Сря Ное 28, 2007 18:36    Заглавие: Re: Търся две игри за SonyEricsson Отговорете с цитат

Еми там я няма.Ще можеш ли да ми кажеш някои друг саит кадето мога да я намерия таблата?
Върнете се в началото
dtmf
Опитен потребител
Опитен потребител

МнениеПуснато на: Чет Ное 29, 2007 0:35    Заглавие: Re: Търся две игри за SonyEricsson Отговорете с цитат

Anonymous написа:
Еми там я няма.Ще можеш ли да ми кажеш някои друг саит кадето мога да я намерия таблата?

насъбрал съм няколко хиляди джави и не помня сайтове от къде съм ги свалял Very Happy пиши имейл
Върнете се в началото
Гост

МнениеПуснато на: Чет Ное 29, 2007 19:00    Заглавие: Re: Търся две игри за SonyEricsson Отговорете с цитат

dtmf написа:
Anonymous написа:

насъбрал съм няколко хиляди джави и не помня сайтове от къде съм ги свалял Very Happy пиши имейл
[email protected]
Върнете се в началото
dtmf
Опитен потребител
Опитен потребител

МнениеПуснато на: Чет Ное 29, 2007 20:33    Заглавие: Re: Търся две игри за SonyEricsson Отговорете с цитат

Anonymous написа:
dtmf написа:
Anonymous написа:

[email protected]

Имаш 3 варианта на играта в имейл
Върнете се в началото
Гост

МнениеПуснато на: Чет Ное 29, 2007 20:42    Заглавие: Re: Търся две игри за SonyEricsson Отговорете с цитат

БЛАТОДАРЯ ТИ МНОГО!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Very Happy Very Happy
Върнете се в началото
Покажи мнения от преди:   
Създайте нова тема   Напишете отговор    Форум за електроника Форуми -> Мобилни комуникации - Mobile communications Часовете са според зоната GMT + 2 Часа
Страница 1 от 1

Към:  
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети