| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
Velkov Опитен потребител

Регистриран на: 25 Сеп 2007 Мнения: 235 Местожителство: София-ж.к.Люлин 3
|
Пуснато на: Нед Ное 25, 2007 17:14 Заглавие: Търся две игри за SonyEricsson |
|
|
| Някои ще може ли да ми помогне с две игри за GSM ?Търся табла и белот за Sony Ericsson k810i,ще можете ли да ми дадете директен саит за тези игри??? |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
dtmf Опитен потребител

|
Пуснато на: Нед Ное 25, 2007 20:27 Заглавие: Re: Търся две игри за SonyEricsson |
|
|
| Velkov написа: | | Някои ще може ли да ми помогне с две игри за GSM ?Търся табла и белот за Sony Ericsson k810i,ще можете ли да ми дадете директен саит за тези игри??? |
табли има няколко, белот май не съм срещал, а само сантасе. потърси на www.seclub.org за таблата, ако не я намериш , пиши |
|
|
 |
Гост
|
Пуснато на: Сря Ное 28, 2007 18:36 Заглавие: Re: Търся две игри за SonyEricsson |
|
|
| Еми там я няма.Ще можеш ли да ми кажеш някои друг саит кадето мога да я намерия таблата? |
|
|
 |
dtmf Опитен потребител

|
Пуснато на: Чет Ное 29, 2007 0:35 Заглавие: Re: Търся две игри за SonyEricsson |
|
|
| Anonymous написа: | | Еми там я няма.Ще можеш ли да ми кажеш някои друг саит кадето мога да я намерия таблата? |
насъбрал съм няколко хиляди джави и не помня сайтове от къде съм ги свалял пиши имейл |
|
|
 |
Гост
|
Пуснато на: Чет Ное 29, 2007 19:00 Заглавие: Re: Търся две игри за SonyEricsson |
|
|
| dtmf написа: | | Anonymous написа: | | Еми там я няма.Ще можеш ли да ми кажеш някои друг саит кадето мога да я намерия таблата? |
насъбрал съм няколко хиляди джави и не помня сайтове от къде съм ги свалял пиши имейл | [email protected] |
|
|
 |
dtmf Опитен потребител

|
Пуснато на: Чет Ное 29, 2007 20:33 Заглавие: Re: Търся две игри за SonyEricsson |
|
|
| Anonymous написа: | | dtmf написа: | | Anonymous написа: | | Еми там я няма.Ще можеш ли да ми кажеш някои друг саит кадето мога да я намерия таблата? |
насъбрал съм няколко хиляди джави и не помня сайтове от къде съм ги свалял пиши имейл | [email protected] |
Имаш 3 варианта на играта в имейл |
|
|
 |
Гост
|
Пуснато на: Чет Ное 29, 2007 20:42 Заглавие: Re: Търся две игри за SonyEricsson |
|
|
БЛАТОДАРЯ ТИ МНОГО!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!  |
|
|
 |
|