| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
fikret Опитен потребител

|
Пуснато на: Пет Ное 30, 2007 16:12 Заглавие: Ду за TV ORION COLOR 5170 |
|
|
| шаси по всяка вероятност CTT-H AH .Сменя канали и променя звук,к,я и насит. с ДУ на филипски протокол ,обаче не мога да настройвам програми.Графиката удивително напомня PHILIPS. |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
Bojilov Опитен потребител

|
Пуснато на: Пет Ное 30, 2007 17:39 Заглавие: |
|
|
Ако имаш достъп до виза-IR7324 _________________ Мегатрон-2007 ООД
На вниманието на всички бързащи-ако не ви е дадена оферта за някой артикул-значи ще ви я пратя по-късно и без да надавате зор и звъните! |
|
|
 |
Филипов Опитен потребител

|
|
|
 |
fikret Опитен потребител

|
Пуснато на: Пет Ное 30, 2007 20:10 Заглавие: |
|
|
| Филипов написа: | | Я виж 817 | За Pilot ли става дума.
Божилов нямам виза. |
|
|
 |
RC Опитен потребител

|
Пуснато на: Пет Ное 30, 2007 20:16 Заглавие: |
|
|
fikret, много по-лесно и бързо ще стане ако до сега беше написал с какво филипсово си го пробвал и какво работи (и как) и какво - не.
Аз също имам едни подозрения и без да напишеш това - темата ще стане дълга и не много резултатна.
817 е номер на Pilot, има FRC с такъв номер, но мисля, че не е това случая.
Може да става дума за този пулт (или негова разновидност по отношение на наличието на txt)
а може и за доста по различен. |
|
|
 |
dima Опитен потребител

|
Пуснато на: Пет Ное 30, 2007 20:58 Заглавие: |
|
|
Аз съм лаик относно ДУ,но може би това ще помогне,извадено е от сервизното на шаси CTT-H AH _________________ Димитър |
|
|
 |
fikret Опитен потребител

|
Пуснато на: Пет Ное 30, 2007 21:01 Заглавие: |
|
|
| Телевизора е докаран отвън и въобще не знам как може да изглежда оригиналното му дистанционно.Пробвал съм го с P3046,като номера на програми,смяна на програми надолу и нагоре ,звук и чрез бутон меню смяна на я,к,н също могат да се регулират.Освен това като натисна третия бутон на третия ред отдолу нагоре,което при филипсите играе роля на preset ,номера на програмата започва да мига,но с нито един бутон не тръгва да избира канал. |
|
|
 |
RC Опитен потребител

|
Пуснато на: Пет Ное 30, 2007 21:41 Заглавие: |
|
|
Тогава това от картинката по-горе.
Заместващия номер е FRC8001.
P.S.
| Цитат: | | Телевизора е докаран отвън и въобще не знам как може да изглежда оригиналното му дистанционно |
Не се съмнявам, че не знаеш кое е оригиналното и за това исках подробностите които даде по-долу.
Визата която ти препоръча Bojilov прилича да е същата, заместващ Пилот не знам да има (поне аз). |
|
|
 |
Bojilov Опитен потребител

|
Пуснато на: Пет Ное 30, 2007 21:59 Заглавие: |
|
|
Визата е трябва да е същата.Тва беше със двете вертикални зелени платки отстрани на кинескопа-нали така?
Отляво имаш обработката и един много дълъг тунер и процесора-някакво PCA ако се не лъжа.
А отдясно на другата платка е ТХО,TEA2029,захранването. _________________ Мегатрон-2007 ООД
На вниманието на всички бързащи-ако не ви е дадена оферта за някой артикул-значи ще ви я пратя по-късно и без да надавате зор и звъните! |
|
|
 |
fikret Опитен потребител

|
Пуснато на: Пет Ное 30, 2007 22:39 Заглавие: |
|
|
| Процесора е PCA ,но захранването е с 44603,видео TDA8362 и няма никакви вертикално набучени на основната и платката на кинескопа.Много прилича на турско шаси,особено куплунзите и лентовите кабели са типични за турските изпълнения. |
|
|
 |
|