Форум за електроника Форуми Форум за електроника
Български форум за електроника, ремонти, схеми, документация

Въпроси/ОтговориВъпроси/Отговори   ТърсенеТърсене   ПотребителиПотребители   ГрупиГрупи   Регистрирайте сеРегистрирайте се 
 ПрофилПрофил   Влезте, за да видите съобщенията сиВлезте, за да видите съобщенията си   ВходВход 

Sony Ericsson K700i батерия.

Създайте нова тема   Напишете отговор    Форум за електроника Форуми -> Търсене на схеми, програми и документация - Service manual search

Предишната тема :: Следващата тема  
Автор Съобщение
Колев
Опитен потребител
Опитен потребител

Местожителство: Бургас

МнениеПуснато на: Пет Ное 30, 2007 20:58    Заглавие: Sony Ericsson K700i батерия. Отговорете с цитат

Току що си разглобих старата батерия от телефона и след като видях платката с контролера ми изникна нещо в главата. Естествено веднага се сетих за скъпите ми съфорумци. Very Happy Някой ако има може ли да ми прати схемата на малката платчица която се намира вътре в батерията. Има две интегрални схемички и няколко микроскопични елемента който не мога да идентифицирам като нищо друго освен като черни точки. Схемата ми трябва не за друго ами защото освен трите точки който захранват телефона с ток има и други шест който ми е интересно за какво са. Мисля си по някакъв начин да нулирам брояча на циклите и да я вкарам пак в ред. Но много се впуснах в подробности......
Малко инфо и за батерията:
Sony Ericsson
Standard Battery BST-30
Li-ion 3.6v type CBA-0000001

Това пише. Има и още но мисля че не са от значение. Благодаря на всеки който се опита да помогне.
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла
borko 30
Опитен потребител
Опитен потребител

Местожителство: Добрич

МнениеПуснато на: Пет Ное 30, 2007 22:51    Заглавие: Отговорете с цитат

Моя е същия и за една година 2 батерии копувам за 15лв по 770мач и нищо не държат-по 2 дена мах ако не говоря!Оригиналната изкара 1година и държеше по 5 дена независимо какво го базикам!На новите от платката ли е проблема?
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла
Покажи мнения от преди:   
Създайте нова тема   Напишете отговор    Форум за електроника Форуми -> Търсене на схеми, програми и документация - Service manual search Часовете са според зоната GMT + 2 Часа
Страница 1 от 1

Към:  
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети