|
Форум за електроника Български форум за електроника, ремонти, схеми, документация
|
| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
Колев Опитен потребител

|
Пуснато на: Пет Ное 30, 2007 20:58 Заглавие: Sony Ericsson K700i батерия. |
|
|
Току що си разглобих старата батерия от телефона и след като видях платката с контролера ми изникна нещо в главата. Естествено веднага се сетих за скъпите ми съфорумци. Някой ако има може ли да ми прати схемата на малката платчица която се намира вътре в батерията. Има две интегрални схемички и няколко микроскопични елемента който не мога да идентифицирам като нищо друго освен като черни точки. Схемата ми трябва не за друго ами защото освен трите точки който захранват телефона с ток има и други шест който ми е интересно за какво са. Мисля си по някакъв начин да нулирам брояча на циклите и да я вкарам пак в ред. Но много се впуснах в подробности......
Малко инфо и за батерията:
Sony Ericsson
Standard Battery BST-30
Li-ion 3.6v type CBA-0000001
Това пише. Има и още но мисля че не са от значение. Благодаря на всеки който се опита да помогне. |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
borko 30 Опитен потребител

|
Пуснато на: Пет Ное 30, 2007 22:51 Заглавие: |
|
|
| Моя е същия и за една година 2 батерии копувам за 15лв по 770мач и нищо не държат-по 2 дена мах ако не говоря!Оригиналната изкара 1година и държеше по 5 дена независимо какво го базикам!На новите от платката ли е проблема? |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
|
|
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети
|
|