| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
blackberry7780 Гост
|
Пуснато на: Пон Дек 03, 2007 17:01 Заглавие: BlackBerry 7780 |
|
|
| Продава се BlackBerry 7780 RIM мн спешно се продава в отлично състояние 220лв може и малко да смъкна цената. ЗА връзка тук в темата.. |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
Гост
|
Пуснато на: Пон Дек 03, 2007 17:03 Заглавие: |
|
|
| аа зарядно има към него ;)внос от америка.. разкодиран. нов струва $500.. |
|
|
 |
Bojilov Опитен потребител

|
Пуснато на: Пон Дек 03, 2007 17:09 Заглавие: |
|
|
Обяви без упоменат начин на връзка и уточнено за кой град става на въпрос ги трия бърже-бърже. _________________ Мегатрон-2007 ООД
На вниманието на всички бързащи-ако не ви е дадена оферта за някой артикул-значи ще ви я пратя по-късно и без да надавате зор и звъните! |
|
|
 |
Гост
|
Пуснато на: Пон Дек 03, 2007 17:20 Заглавие: |
|
|
| Bojilov написа: | Обяви без упоменат начин на връзка и уточнено за кой град става на въпрос ги трия бърже-бърже. | еми за всякъде пращам по спиди и еконт нестава ли тука за връзка... |
|
|
 |
Bojilov Опитен потребител

|
Пуснато на: Пон Дек 03, 2007 17:25 Заглавие: |
|
|
Не става така за връзка.Раздела си има правила.Като не щеш да ги спазваш и си знаеш твоето-твоя си работа.Катинар
Ако желаеш темата ти да продължи трябва да спазваш правилата на раздела-регистрирай се и ми пиши на ЛС-града за който става на въпрос и начин за връзка с теб.
Първо ще ги добавя във първия ти пост и след това ще отключа темата.
Не знам защо ме карате със силови методи да ви принуждавам да спазвате правилата при положение,че можеше да стане и по много по-лесен начин. _________________ Мегатрон-2007 ООД
На вниманието на всички бързащи-ако не ви е дадена оферта за някой артикул-значи ще ви я пратя по-късно и без да надавате зор и звъните! |
|
|
 |
|