| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
SeVo Нов потребител

|
Пуснато на: Чет Дек 06, 2007 12:08 Заглавие: AV вход на телевизор |
|
|
| здравеите! въпросът ми е следният: може ли да се изведе видео вход на телевизор. TV-то е sony trinitron, но за жалост без AV входове, а искам да си включа към него DVD-то? |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
pepi_voinishki1957 Опитен потребител

|
Пуснато на: Чет Дек 06, 2007 12:24 Заглавие: |
|
|
Може по принцип.Но трябва да видите как е изградено захранването и на базата на това да решите как точно да изградите AV входа.Ако нямате опит задачата ще бъде трудна.Ако ДВД то няма антенен изход може да използвате междинно устройство. _________________ "Само най-мъдрите и най-глупавите не се поддават на обучение." Конфуций |
|
|
 |
SeVo Нов потребител

|
Пуснато на: Чет Дек 06, 2007 13:22 Заглавие: |
|
|
DVD-то няма антенен изход... относно тези "междинни устройства"? какво представляват? |
|
|
 |

|
Пуснато на: Чет Дек 06, 2007 13:45 Заглавие: |
|
|
Ами това може да бъде видеомагнетофон с тунер на които има антенен изход и линейни входове и куп такива модулатори които ги продават в eShop.bg.Просто кликни горе в ляво върху логото и си потърси.Може и някой от колегите да ти прати линк с това което ти трябва. _________________ "Само най-мъдрите и най-глупавите не се поддават на обучение." Конфуций |
|
|
 |
mitaka_1 Опитен потребител

|
Пуснато на: Чет Дек 06, 2007 13:47 Заглавие: |
|
|
| Ами най-лесния вариант е с видео което има тунер.Според мен не се занимавай с нищо ами продай Сонито и си вземи друг телевизор.Аз също имах такова Сони и точно заради това го махнах. |
|
|
 |
Филипов Опитен потребител

|
|
|
 |
mitaka_1 Опитен потребител

|
Пуснато на: Чет Дек 06, 2007 14:12 Заглавие: |
|
|
| Най-много при опити да издумка процесора и тогава Сонито у кофата.Предполагам ,че има за запаметяване само 30 програми (на кабелната не можеш да ги гледаш всички),ако е така директно го продавай за някое ,,село'' ще замини.Аз моя го дадох за 70лв. и си купих на една година телевизор за 45лв(стерео,хипербанд,100пр.4-входа) ти си прави заключение какво да правиш. |
|
|
 |

|
Пуснато на: Чет Дек 06, 2007 14:22 Заглавие: |
|
|
Абе хора ,човека пита как да си подкове коня вие го карате да си купи друг кон.Посочете му един линк дето да продават готови RF модулатори или външен тунер с AV вход и ако Сонито има хубава картинка въпросът се урежда.По принцип аз също съм да се купуват нови неща. _________________ "Само най-мъдрите и най-глупавите не се поддават на обучение." Конфуций |
|
|
 |
eler Опитен потребител

|
|
|
 |
tonovd Опитен потребител

|
Пуснато на: Чет Дек 06, 2007 22:40 Заглавие: |
|
|
| На тези Сонита им окапаха вече кинескопите! Попитай колега за размяна на шаситата. Прехвърлял съм няколко пъти елементите на AV входа от стари шасита и се е получавало! |
|
|
 |
|