| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
nobodyshadow Опитен потребител

|
Пуснато на: Съб Ное 24, 2007 17:08 Заглавие: С какво се отваря фаил с разшиение .cpt |
|
|
Някои знае ли? _________________ Не мога да знам всичко,а и не искам.Тогава би било прекалено лесно и скучно! |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
Bojilov Опитен потребител

|
Пуснато на: Съб Ное 24, 2007 17:19 Заглавие: |
|
|
ACDSee не ще ли?
Тва беше корел-дроуски формат,ако не са лъжа. _________________ Мегатрон-2007 ООД
На вниманието на всички бързащи-ако не ви е дадена оферта за някой артикул-значи ще ви я пратя по-късно и без да надавате зор и звъните! |
|
|
 |
Колев Опитен потребител

|
|
|
 |

|
Пуснато на: Съб Ное 24, 2007 17:51 Заглавие: |
|
|
Не става ACDSee.Pro.2.v2.0.219 и с толния линк.Някакви други идеи? _________________ Не мога да знам всичко,а и не искам.Тогава би било прекалено лесно и скучно! |
|
|
 |
Niakoi Опитен потребител

|
|
|
 |

|
Пуснато на: Съб Ное 24, 2007 22:40 Заглавие: |
|
|
Хмм..,дали е безопасно това?Не ми се преинсталира
. _________________ Не мога да знам всичко,а и не искам.Тогава би било прекалено лесно и скучно! |
|
|
 |
Bojilov Опитен потребител

|
Пуснато на: Съб Ное 24, 2007 23:39 Заглавие: |
|
|
| nobodyshadow написа: | | Хмм..,дали е безопасно това? |
Не е.
Не се нахаквай с глупости-очевидно е че е зловредна програма. _________________ Мегатрон-2007 ООД
На вниманието на всички бързащи-ако не ви е дадена оферта за някой артикул-значи ще ви я пратя по-късно и без да надавате зор и звъните! |
|
|
 |
Niakoi Опитен потребител

|
Пуснато на: Нед Ное 25, 2007 7:44 Заглавие: |
|
|
| Не съм дал този линк, за да прецаквам нечий компютър! Просто видях в Google, че там има инфо за файловете с това разширение. Даже не бях забелязал, че има линкове към програми, които разбира се никога не бих рискувал да стартирам на компа си. |
|
|
 |
eler Опитен потребител

|
Пуснато на: Нед Ное 25, 2007 11:01 Заглавие: |
|
|
| Или е повреден файла, или е създаден от някоя незнайна програма, то всеки може да сложи каквото си разширение иска. Пример: разширението .pcb, една камара програми за платки генерират файлове с такова разширение. |
|
|
 |

|
Пуснато на: Нед Ное 25, 2007 12:06 Заглавие: |
|
|
| eler написа: | | Или е повреден файла, или е създаден от някоя незнайна програма, то всеки може да сложи каквото си разширение иска. Пример: разширението .pcb, една камара програми за платки генерират файлове с такова разширение. |
Фаила които ме интересуваше трябва да съдържа или ел.схема или неината печатна платка.Все пак успях да намеря това което ме интересува в подходящ вид.
Благодаря на всички отзовали се,закривам темата. _________________ Не мога да знам всичко,а и не искам.Тогава би било прекалено лесно и скучно! |
|
|
 |
|