| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
ivan dimitrov Опитен потребител

|
Пуснато на: Съб Дек 08, 2007 22:10 Заглавие: Nokia 2310 - дата кабел |
|
|
| Здравейте!Има ли такъв кабел изобщо?Като го купувах казаха че има но в момента нямали.Търсих на други две места - не.Гледах в нета - само на едно място излезе някакъв и вече не съм сигурен.Искам да му сменя мелодиите за звънене че не го чувам понякога. |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
old4 Опитен потребител

|
Пуснато на: Съб Дек 08, 2007 22:28 Заглавие: |
|
|
Адаш каква музика то това си е жива пръчка
Разгледай това |
|
|
 |

|
Пуснато на: Съб Дек 08, 2007 22:39 Заглавие: |
|
|
| Не музика а обикновени звънци ми трябват.Нямах време да търся нещо още по обикновено и се набучих на това.Достатъчно силно се чува по време на разговор но понеже звъни с някакви мелодии не го чувам като ме търсят.На радио алармата се чува по силно понякога. |
|
|
 |
old4 Опитен потребител

|
|
|
 |

|
Пуснато на: Съб Дек 08, 2007 23:13 Заглавие: |
|
|
Благодаря за линкът - това не го бях видял.Явно така ще си остане.Аз по принцип ги мразех мобилните телефони,сега вече ги ненавиждам.А изрично питах като го взимах дали има тая опция ,тъкмо заради тъпите мелодии.
Оффф!Аз не исках никакви екстри.В началото на годината бях намерил нов Сименс А70 и бях много доволен но магазинчето вече го няма.
Последната промяна е направена от ivan dimitrov на Нед Дек 09, 2007 0:18; мнението е било променяно общо 1 път |
|
|
 |
old4 Опитен потребител

|
Пуснато на: Съб Дек 08, 2007 23:20 Заглавие: |
|
|
| Ами аз си купих един N70 на старо и съм адски доволен просто за 200лв получих всички екстри които се желаят от един мобилен телефон. |
|
|
 |
|