| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
geoschew Нов потребител

|
Пуснато на: Пет Дек 07, 2007 11:07 Заглавие: TVCR-3021T |
|
|
| TVCR-3021 DURABRAND -търся сервизно описание на ТВ,Видео и ДВД комбинация.Би ме задоволила само и информация за влизане в сервизен режим за вклюване в режим мултистандарт.В момента телевизора е внесен от Англия и е на стандарт PAL I. |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
pepi_voinishki1957 Опитен потребител

|
Пуснато на: Пет Дек 07, 2007 11:14 Заглавие: |
|
|
Ползвувай търсачката ,този въпрос го дискутирахме.Но от сега да ти кажа ,не се мъчи няма да успееш.Купи си външен тунер,ще ти излезе 50л.в. _________________ "Само най-мъдрите и най-глупавите не се поддават на обучение." Конфуций |
|
|
 |
geoschew Нов потребител

|
Пуснато на: Пет Дек 07, 2007 11:19 Заглавие: |
|
|
| pepi_voinishki1957 написа: | | Ползвувай търсачката ,този въпрос го дискутирахме.Но от сега да ти кажа ,не се мъчи няма да успееш.Купи си външен тунер,ще ти излезе 50л.в. |
Здравей Пепи,трябва да успея.Това с външен тунер съм го правил.Въпросът е да се бръкне в мозъка на този телевизор и да се застави да работи както ние искаме..Поздрави Гъошев. |
|
|
 |
pepi_voinishki1957 Опитен потребител

|
Пуснато на: Пет Дек 07, 2007 11:32 Заглавие: |
|
|
Прочетохте ли това което сме дискутирали?Процесора е произведен със софт написан специално за Англия,няма външна памет и не може да се препрограмира.Начина е да се поръча от фирмата производител проц с подходящия софт ,което за единична броика просто не виждам как ще се случи,а пък за по голяма броика мисля,че не си струва тъй като цената ще надхвърли цената на изделието.Тези 120левови т.в.та като влезаха в България първо при мен се пробваха и аз бая време загубих да се справя и не успях ,иначе офертата беше добра .Уважавам оптимизма ви и дано успеете но просто исках да ви предпазя от излишна загуба на време.Успех. _________________ "Само най-мъдрите и най-глупавите не се поддават на обучение." Конфуций |
|
|
 |
geoschew Нов потребител

|
Пуснато на: Пон Дек 10, 2007 17:14 Заглавие: |
|
|
| pepi_voinishki1957 написа: | | Прочетохте ли това което сме дискутирали?Процесора е произведен със софт написан специално за Англия,няма външна памет и не може да се препрограмира.Начина е да се поръча от фирмата производител проц с подходящия софт ,което за единична броика просто не виждам как ще се случи,а пък за по голяма броика мисля,че не си струва тъй като цената ще надхвърли цената на изделието.Тези 120левови т.в.та като влезаха в България първо при мен се пробваха и аз бая време загубих да се справя и не успях ,иначе офертата беше добра .Уважавам оптимизма ви и дано успеете но просто исках да ви предпазя от излишна загуба на време.Успех. |
Да.Прав си.Получих отговор от Англия-негативен за софтруера.Чипа е много скъп и се отказвам от поръчката му.Благодаря за отговора.Гъошев. |
|
|
 |
|