| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
plamen353 Опитен потребител

|
Пуснато на: Пон Дек 10, 2007 21:08 Заглавие: Търся схема за високочестотен усилвател |
|
|
| Колеги наложи ми се да помагам на закъсал студент.Трябвами схема за високочестотен усилвател с транзистори.Обикновенно има по списанията но в момента не мога да се сетя.Моля Ви най-искренно да ми дадете сайт в който има.Благодаря предварително. |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
eler Опитен потребител

|
|
|
 |
After_Dark Опитен потребител

|
|
|
 |
Bojilov Опитен потребител

|
Пуснато на: Пон Дек 10, 2007 22:10 Заглавие: |
|
|
Приятелю,дай повече информация по въпроса за къв чеп ще се ползва този ВЧУ-че то така много общо...Между крайното стъпало на един предавател и входното стъпало на един приемник разликите са главоломни,както сам знаеш. _________________ Мегатрон-2007 ООД
На вниманието на всички бързащи-ако не ви е дадена оферта за някой артикул-значи ще ви я пратя по-късно и без да надавате зор и звъните! |
|
|
 |
plamen353 Опитен потребител

|
Пуснато на: Пон Дек 10, 2007 22:37 Заглавие: ВЧУ |
|
|
| Bojilov написа: | | Приятелю,дай повече информация по въпроса за къв чеп ще се ползва този ВЧУ-че то така много общо...Между крайното стъпало на един предавател и входното стъпало на един приемник разликите са главоломни,както сам знаеш. | Аз лично няма да ползвам усилвателя за нищо, но този приятел на когото искам да помгна е студент от нашият университет ВИМЕС и в момент явно учат как работят тези усилватели .Преди време бях му помогнал за нискочестотен усилвател.В момента съм се насочил от едно МЧУ за телвизор.Мислех си че в някое списание от Млад конструктор има някаква схема с обяснението към нея и за това попитах, но сега смятам да му опиша някое МЧУ как работи и да го отпратя. |
|
|
 |
Bojilov Опитен потребител

|
Пуснато на: Пон Дек 10, 2007 23:47 Заглавие: |
|
|
http://www.kn34pc.com/spoika/site/knigi.html
Влез тука-има "Наръчник по опростено проектиране на схеми" - Джон Ленк .
В него за ВЧУ има по-общо описание.
Той е по-скоро за проектиране на ВЧУ,но покрай това има описано на дълго и нашироко и принципа на работа и функциите на отделните елементи и схеми-примерни и изчисляване и т.н. _________________ Мегатрон-2007 ООД
На вниманието на всички бързащи-ако не ви е дадена оферта за някой артикул-значи ще ви я пратя по-късно и без да надавате зор и звъните! |
|
|
 |
|