Форум за електроника Форуми Форум за електроника
Български форум за електроника, ремонти, схеми, документация

Въпроси/ОтговориВъпроси/Отговори   ТърсенеТърсене   ПотребителиПотребители   ГрупиГрупи   Регистрирайте сеРегистрирайте се 
 ПрофилПрофил   Влезте, за да видите съобщенията сиВлезте, за да видите съобщенията си   ВходВход 

SHARP-CV-5130 - работи само когато за товар на +B има лампа

Създайте нова тема   Напишете отговор    Форум за електроника Форуми -> Ремонти (на битова електроника)- Electronic equipment repairs

Предишната тема :: Следващата тема  
Автор Съобщение
4avdar4o
Гост

МнениеПуснато на: Вто Дек 11, 2007 23:21    Заглавие: SHARP-CV-5130 - работи само когато за товар на +B има лампа Отговорете с цитат

Телевизорът си работи добре ,има си растър,цвят,звук и 115волта са си115в.Само ,че това е само когато паралелно на първия електролит на 115в / 100.0 на 160 в/ има закачена лампа 60 вата.Ако лампата се откачи импулсният блок спира да работи.Сменил съм електролитите в импулсния влок.

Добавено от Божилов
Коригирал съм ти заглавието
Върнете се в началото
4avdar4o
Гост

МнениеПуснато на: Съб Дек 15, 2007 9:40    Заглавие: sharp-cv5130 Отговорете с цитат

Моля за някаква идеа по въпроса.Импулсното е изпълнено с TEA 2261.Замерил съм всички резистори,а електролитите съм подменил.Процесора еIX1704 ,TDA 8362.
Върнете се в началото
Покажи мнения от преди:   
Създайте нова тема   Напишете отговор    Форум за електроника Форуми -> Ремонти (на битова електроника)- Electronic equipment repairs Часовете са според зоната GMT + 2 Часа
Страница 1 от 1

Към:  
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети