| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
malory Нов потребител

|
Пуснато на: Вто Дек 18, 2007 14:57 Заглавие: Светодиодна матрица индикираща температура |
|
|
Здравейте необходима ми е схема за светодиодна матрица индикираща температура и изписваща и друг надпис която да работи
с някакъв PIC16/14/12/18? ако може да ми помогнете .. |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
Гост
|
Пуснато на: Вто Дек 18, 2007 17:03 Заглавие: |
|
|
| По скоро схема не ти е нужна а софтуер. Ама като гледам си някой студент така че ти препоръчвам да седнеш и да почетеш малко преди да пишеш глупости. Изобщо знаеш ли каква е разликата между PIC16/14/12/18 |
|
|
 |
Niakoi Опитен потребител

|
Пуснато на: Вто Дек 18, 2007 17:49 Заглавие: |
|
|
Тези числа да не са им броя на крачетата!?  |
|
|
 |
gtn Нов потребител

|
Пуснато на: Вто Дек 18, 2007 18:27 Заглавие: |
|
|
какво точно ти трябва, от кой град си, какъв диапазон за измерване искаш, с каква точност, колко светодиода, колко разрядна матрица? Дай малко повече информация и може да се измисли нещо Правил съм подобни неща така че може да мога да ти помогна  |
|
|
 |
malory Нов потребител

|
Пуснато на: Сря Дек 19, 2007 12:52 Заглавие: |
|
|
От Плевен съм.И уча в габрово.Трябва ми за измерване на температура в интервала от +10 до+40 градуса
Матрица 16x16 светодиода,или някаква друга разрядност ако имате.Значи знам каква е разликата между самите пикове,имах предвид че е без значение самият пик с който ще се управляват светодиодната матрица,тъй като имам под рака програматор за 12 и 16.
Трябва ми за курсова работа матрица светодиодна която да изписва съобшението за студента и температурата в околното пространство.
Ако може да ми дадете някакви материали или други
препратки от кадето да си потърся такова нещо. Благодаря. |
|
|
 |
|