| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
dakiss Опитен потребител

|
Пуснато на: Съб Дек 08, 2007 13:47 Заглавие: Продавам заредена касета за LJ HP III + подарък |
|
|
Продавам заредена касета за LJ HP III за 50 лева. Към касетата добавям и принтера, който е с грешка показваща изгоряла изпичаща лампа или нещо в изпичащата част. Преди грешката си работете съвсем прилично.
Целия инвентар е в Ямбол, но се надявам "притурката" към касетата да си заслужава разноските за куриера, ако е за друг град.  _________________ Който не знае - пита. Лошото е ако пита над два пъти. |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
bobykafe Опитен потребител

Регистриран на: 02 Ное 2004 Мнения: 1325 Местожителство: Стара Загора
|
Пуснато на: Съб Дек 15, 2007 1:20 Заглавие: |
|
|
Ако куриера смята цената на килограм...... принтера е около 20 кила.... интересувам се има ли допълнителната памет и касетата нормално ли поема листовете _________________ Няма нищо по- унизително от това, да виждате идиоти, които успяват в начинания, в които сте се провалили
----------------
В този форум вече съм само на гости... |
|
|
 |
Bojilov Опитен потребител

|
Пуснато на: Съб Дек 15, 2007 11:15 Заглавие: |
|
|
| bobykafe написа: | | Ако куриера смята цената на килограм...... принтера е около 20 кила.... |
15-20лв-на сайта на Еконт има калкулатор. _________________ Мегатрон-2007 ООД
На вниманието на всички бързащи-ако не ви е дадена оферта за някой артикул-значи ще ви я пратя по-късно и без да надавате зор и звъните! |
|
|
 |
dakiss Опитен потребител

|
Пуснато на: Съб Дек 15, 2007 11:20 Заглавие: |
|
|
| bobykafe написа: | | Ако куриера смята цената на килограм...... принтера е около 20 кила.... интересувам се има ли допълнителната памет и касетата нормално ли поема листовете |
Ами наскоро изпращах пратка от 45 кг. и куриерите казаха, че било към 21 лева за транспорта. За наложния платеж смятаха 1% от сумата + ДДС.
Впрочем ако не се смята принтера пратката олеква доста ... само за касетата май ще е към 5 лева за доставката.
Май няма допълнителна памет, а касетата няма нищо общо с поемането на листите. Както писах принтера не е имал проблеми с поемане на листите и с разпечатката преди да даде грешката.
Май по-евтино ще излезе да се пусне по влака, или ако има директен автобус, ама тогава пък как ще стане плащането? _________________ Който не знае - пита. Лошото е ако пита над два пъти. |
|
|
 |

|
Пуснато на: Съб Дек 15, 2007 11:58 Заглавие: |
|
|
| dakiss написа: | | Ами наскоро изпращах пратка от 45 кг. и куриерите казаха, че било към 21 лева за транспорта. За наложния платеж смятаха 1% от сумата + ДДС. |
То малко стана офтопик,за което съжалявам ама-
Говориш за друга фирма.Аз ти говоря за Еконт.Влизаш в сайта им. http://econt.com
Има калкулатор за цените,има си всичко.Скоро пращах 45кг за 19лв и някакви стотинки.
За наложен платеж не се плаща нищо допълнително,никакви проценти,никакви ДДСта.
Това за което говориш е практика на Спийди,отделно че там искат и договор и т.н.
При Спийди имаше и някаква застраховка-части от процента,която доколкото си спомням беше задължителна.Вече при Еконт ако искаш да си я направиш-отделен въпрос.Но никой досега не ми е искал да правя такава застраховка и не ми е смятал проценти от наложения платеж за нещоси.Работя със Еконт почти ежедневно. _________________ Мегатрон-2007 ООД
На вниманието на всички бързащи-ако не ви е дадена оферта за някой артикул-значи ще ви я пратя по-късно и без да надавате зор и звъните! |
|
|
 |
dakiss Опитен потребител

|
Пуснато на: Съб Дек 15, 2007 12:21 Заглавие: |
|
|
| Bojilov написа: |
За наложен платеж не се плаща нищо допълнително,никакви проценти,никакви ДДСта.
........Работя със Еконт почти ежедневно. |
Странно е, че не го знаеш, че се плаща.
Впрочем сам пробвай в калкулатора. Като е за 20 кг пратка без наложен платеж е 19.50 лв. Ямбол-София, а като се сложи 50 лева наложен платеж става 20.10лв.
Аз също работя с ЕКОНТ основно и знам за машинациите на СПИДИ, но няма куриер който да не начислява 1% от сумата + ДДС /ако е регистриран по ДДС/, защото това е пратка с обявена стойност и при загубването и парите ще ми ги дадат те ... а не този който получава пратката. Един вид застраховка на пратката е. _________________ Който не знае - пита. Лошото е ако пита над два пъти. |
|
|
 |
nikpesh Опитен потребител

|
Пуснато на: Съб Дек 15, 2007 14:52 Заглавие: Куриери |
|
|
Аз също работя с Еконт.Най -тънко излиза трансп. услуга ,ако
пратката се изпрати като пощенска пратка /колет/-до 1кг.-2 лв;
до 2 кг-2.50лв.;до 5 кг-3.50лв.;до 10кг-5лв.;до15кг-6.50лв.;
до 20кг.-8лв. Пратката трябва да се занесе в офиса на Еконт и
получателя същода я получи от офиса. /ако имат такава възможност/Подателя на пратката
трябва да плати и транспортната услуга плюс 1% върху наложения
платеж.Тази сума той ще си я получи като я прибави към наложения
платеж. /предварително двамата са се разбрали/ |
|
|
 |

|
Пуснато на: Съб Дек 15, 2007 15:00 Заглавие: |
|
|
Погледнах им калкулатора-явно си прав за тези стотинки,а проблема е в нашия офис,където явно така си оформят документите през пръсти и при ниските наложени платежи,които пиша направо ми ги игнорират тия стотинки.
Както и да е-нека темата продължи по същество. _________________ Мегатрон-2007 ООД
|
|
 |
Ditronix Опитен потребител

|
Пуснато на: Съб Дек 15, 2007 18:16 Заглавие: |
|
|
Най-тънки са тарифите на ЛЕОН-АМА куриер!Пратка 20 кила офис-офис излиза 7,92 + 1,2% за наложения платеж.Това е с ДДС.Справки- www.leonama.net !Ako реши да почерпи-приемам без много да се опъвам. _________________ Не е важно кой си,а колко струваш!
DRL модули за всички видове автомобили! |
|
|
 |
|