| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
plam65 Опитен потребител

|
Пуснато на: Пон Дек 17, 2007 11:42 Заглавие: проблем с телевизор шаси 11AK30A4 |
|
|
Колеги на този телевизор захранването стои на стенбай и не се пуска.След направени замервания констатирах че процесора не пуска сигнал за пускане на захранването.Извадих паметта и без нея като натисна бутона за смяна на каналите захранването се запуска в режим.Стигнах до извода че проблема е в програмката на паметта .Имам молба към вас ако някой има бинче да ми пусне едно на пощата [email protected] .Предварително благодаря  |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
RC Опитен потребител

|
Пуснато на: Пон Дек 17, 2007 11:48 Заглавие: |
|
|
Или му е включена защитата от деца и му трябва пулт  |
|
|
 |
dima Опитен потребител

|
Пуснато на: Пон Дек 17, 2007 11:54 Заглавие: |
|
|
Изпращам Ви няколко,но послущайте съвета на RC,и без това ще трябва пулт за геометрията. _________________ Димитър |
|
|
 |
plam65 Опитен потребител

|
Пуснато на: Пон Дек 17, 2007 11:59 Заглавие: |
|
|
| dima написа: | | Изпращам Ви няколко,но послущайте съвета на RC,и без това ще трябва пулт за геометрията. |
Проблема е че нямам дистанционното телевизора иде от Гърция та после и говора тябва да му оправям незнам ако купя пулт и ми дадат аналог как става влизането в сервиз ? |
|
|
 |
dima Опитен потребител

|
Пуснато на: Пон Дек 17, 2007 12:02 Заглавие: |
|
|
Дори и с аналог не трябва да и имате проблем с влизането в сервиз.Изпращам Ви сервизното,там е указано и как се включва DK _________________ Димитър |
|
|
 |
plam65 Опитен потребител

|
Пуснато на: Пон Дек 17, 2007 12:08 Заглавие: |
|
|
| dima написа: | | Дори и с аналог не трябва да и имате проблем с влизането в сервиз.Изпращам Ви сервизното,там е указано и как се включва DK |
Сърдечно благодаря за отзивчивостта  |
|
|
 |
|