|
Форум за електроника Български форум за електроника, ремонти, схеми, документация
|
| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
KALIN_1984 Нов потребител

|
Пуснато на: Пон Яну 14, 2008 23:30 Заглавие: Ремонт на стар касетофон УНИТРА! Къде??? |
|
|
Къде бих могъл да занеса на поправка един стар касетофон УНИТРА, купен 1984г.? Ще се окаже ли проблем, че е стар модел? Проблемите са му следните: не пренавива назад; записващата му глава записва ту добре, ту много тихо; една от вълните на радиостанциите не включва! Някой ще може ли да ми каже къде бих могъл да го занеса? Благодаря предварително!!!  |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
andrey1988 Опитен потребител

|
Пуснато на: Пон Яну 14, 2008 23:44 Заглавие: |
|
|
| Добре е да напишеш от къде си и къде можеш да го занесеш! |
|
|
 |
KALIN_1984 Нов потребител

|
Пуснато на: Вто Яну 15, 2008 9:55 Заглавие: |
|
|
О, да, сори! Забравих, че в този форум всички сме от различни краища на България! Първо, от София съм и, второ, намерих някъде, че в кв. Лозенец (не помня точно улицата) поправяли телевизори, камери, радиа, касетофони, че даже и уокмени и грамофони! Не казват, че поправят конкретно примерно само Сони, Панасоник и др. ами въобще аудио- и видео-техника.
Въпросът ми е дали някой в сервизите ще иска да се заеме с него и дали ще се намерят части за него?! Защото, пак казвам, стар модел е, от 1984-а и направен по стар стандарт. |
|
|
 |
мармот Опитен потребител

|
Пуснато на: Вто Яну 15, 2008 10:06 Заглавие: |
|
|
Ами тях питай,нали те ще го ремонтират.А иначе във форума има софиянци,просто сортирай и пиши на лични,има достатъчно кадърни техници,които ще си намерят и части и ще ти го отремонтират. _________________ Ремонт на лаптопи
Зарядни за лаптоп |
|
|
 |
vladi46 Опитен потребител

|
Пуснато на: Вто Яну 15, 2008 20:25 Заглавие: |
|
|
Като нов беше недоразумение, сега?
Искали са от мен да оправям такъв, но съм отказвал.
Не Ви съветвам да го оправяте! _________________ Кажат ли ми, че ще грее слънце, веднага слагам зимните гуми! |
|
|
 |
|
|
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети
|
|